20 Mayıs 2016 Cuma

Ankara muhlama

Ankara Karadeniz Mutfağı bulunan Restoranlar. Gerçek Karadeniz lezzeti için denemekte fayda var. Biz sizin icin KARADENIZ YÖRESEL.


Diğer kahvaltı mekanlarında bulamayacağınız mıhlama , mısır ekmeği, . Kuymak peyniri nasıl olur? Bu restoranda da muhlama , karalahana çorbası, balık vs. Hemen arayınMasa AyırtMenüyü İnceleSipariş VerYol tarifi alTeklif AlWhatsAppBize . Muhlama sevmeyen var mıdır acaba merak ediyorum ? Karadeniz mutfağının en sevilen lezzetlerinin başında gelen mıhlamanın nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız sizi böyle alalım. Trabzon kolot peyniri, fırınlanmış.


Bunun için tereyağının yanı sıra yörede yapılan, pelit şeklinde olan yağsız peynir. Yeni siparişlerinizi almayı diliyoruz iyi günlere. A traditional Black Sea treat: Mıhlama. DAHA MI FAZLA BİLGİ İSTİYORSUNUZ?


Bilgi almak için yada önerilerinizi bize . Aradığınız sayfa bulunamadı. Yanlış bir adres girmiş olabilirsiniz. Lütfen ulaşmak istediğiniz içeriği arama kutusunda aramayı deneyin.


Karadeniz bölgemize has ve birçok ilimizde de popüler bir yemek çeşidi olan mıhlama tarifini sizler için derledik. Malzemeler: çorba kaşığı . HAYVANSAL GIDA ÜRÜNLERİ Meslek grubunda, ANKARA ili Bölgesinde Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda süt ve süt ürünleri . Yanardağ, Kıvanç Başeğmez, Atik Mağden, . Cheese Dip – Black Sea Cuisine. Tadına doyulmaz bir sahur önerisi olan kuymak sevilen yöresel yemeklerimizden. Tereyağında kavrulmuş mis gibi kokan mısır ununun çeçil peyniri ile kaynaştığı bu leziz muhlama ile buluşmaktan daha güzeli ne olabilir? Fırtına deresi kenarında muhlama ve Laz böreği . Park Fırın, Eskişehir Yolu 20.


INSTAGRAM FACEBOOK TWITTER PINTEREST. Cemilusta Ak aabat K ftecisi. Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak.


Kullanılan ürünlerin pek çoğu yöresinden getirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar