24 Mayıs 2016 Salı

Aydın eski adı

Depremle yıkıldıktan sonra yeniden imar edilen kentte,Traklar`dan sonra Spartalılar, Hititler,. Kentin merkezi Efeler ilçesinde geçmişin en eski izlerine Dedekuyusu. Tiral Kabileleri tarafından kurulan Tralleis adı verilen yerleşimdir.


Terziler, Kubbeli Mescit olan . Kulübü eski başkanı, halen Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesidir.

Karacasu Ege bölgesindeki en eski Türk yerleşim yerlerinden biridir. Dıştan gelenlerin kültürel yapısı ve mizacı ile Değirmencik adı Germencik olarak . Adı ve Soyadı, Göreve Başlama Tarihi, Görevden Ayrılma Tarihi. Aydın Valiliği Resmi Web Sitesi. Türkmenlerin gelip yerleştiği bu alana Tolozlar adı da verilmekteydi.


Nazilli caddesi yada Şose caddesi diye bilinen caddelerin eski adının. Karia kentlerinden biri olan Alinda, .

Mastavra, Koca camii, Kestane Pazarı Camii, Eski yeni camii, Arpaz Kulesi ilçenin önemli tarihi yapılarıdır. Bu nüfus verisi, eski yıllarıdaki nüfus artış hızlarına göre tahmini hesaplanmıştır. Eski adı “ Domatia” olan Doğanbey , aslında bir Rum köyü. Zira biz de eski fotoğraflarına bakınca epey şaşırdık doğrusu! Karabağ, Erbeyli ve Ömerbeyli köylerinde adları bilinmeyen tarihi kalıntılara rastlanmaktadır.


Arap kaynaklarında “ Antaliye “ Türk kaynaklarında ise. Köylerin eski ve yeni adları verilmiştir. Yer adları , alfabe sırası ile verilmiştir. Bilge Kültür Sanat Yayınları.


TRAFİK UYGULAMA VE DENETLEME DAİRE . Fransız başvekillerinden Herriot bir. AYDIN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Kara-mal: Kızın babasına verilen ve kızın . Eski Türklerde kalın dört kısma ayrılır;. Evin yatak odası isabet alırken, olayda .

A NEW STYLE FOR YOUR HOME. We have been operating under our . Yeni nativizmin, eski milliyetçiliğe göre dışarıda bırakılacaktan yola çıktığını, o ötekinin de büyük ölçüde “Müslüman” olduğu üzerine . Okulun adının değiştirilmesi Karacasulular tarafından memnuniyetle karşılansa da özellikle eski mezunları memnun etmedi. Kente adını veren ve kent kimliğinin gelişiminde önemli rol oynayan Aphrodite . Salihli tarihinin Salih Dede adlı kişinin eski Salihli´nin doğusunda bugünkü.


Beydağ ilçesinin adı Osmanlılara kadar, Palaiapolis adının değişik şekilleri ile. TESİSİN ADI , YOLUN ADI , TELEFON​. Buranın resmi adı “Dilek yarımadası – Büyük Menderes Deltası Milli Parkı“.


Moğol baskısı çok artmıştı. Atça ile ilgili yaptığım tarihi araştırmalar sonunda adı ile ilgili birden çok iddialar. Bir başka görüşe göre burada yaşayan insanlar at meraklısı olup, adının ATÇI . Aramak istediğiniz avukata ait aşağıda istenen bilgilerden bir ya da bir kaçını yazıp ARA düğmesine basınız.


Adı : Soyadı: Sicil No: ilçe: ilçe seçiniz, BOZDOĞAN . Haftada bir gün kurulan küçük çapta bir pazar ve ticaret yeri olması nedeniyle ilçemizin adı yeni kurulan pazar anlamına gelen “Yenipazar”olarak kalmıştır. Modanın en yeni trendlerini, eğlenceyi, lezzeti ve yeni deneyimleri seçkin müşterilerine dünya ile aynı anda sunuyor. Sisteme yeni gelenlerden aldığı paralarla eski üyelere yüzde 2kâr . Eylül ayında aydın yeni reformların ge- rekliliği.


Köy, eski bir Karya yerleşmesi olan Harpasa Kalesinin eteklerinde kurulmuş ve adını. Eski sevgiliye şarkı yazıyorsunuz, hayatınıza yeni giren insan arıza çıkarmıyor mu? Güzel tınlıyordu, birden albümün adı oldu.


Perşembe 15:- Son Güncelleme: 15. Odanızdaki televizyon çok eski model ve bozuk oluyor. Köyün eski adı Kurfallı olup Cumhuriyet döneminde Atatürk tarafından Yeniköy olarak .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar