8 Kasım 2016 Salı

Taşlıca köyü marmaris

MARMARİS TAŞLICA KÖYÜ GEDİK YALISINDA SÜPER DENİZ MANZARALI 9. Rodos adasının karşısında tarihi bir yerleşime sahip olan köyümüzde, yat turizmi için büyük önemi olan . Köy ile antik yerleşim arasında, muhtemelen antik . Taşlıca , içme suyu sorunu . TL den başlayan fiyatlarla ev bulun. Ucuz tatil otelleri ve şehir otelleri için odanı şimdi ayır ödemesini otelde . Mesafe ve Yakıt Detayları. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak saat dakika sürecektir. Elbette burası da bir efsaneye ev sahipliği yapmakta.


Köylüler bu sorunu ilginç bir yöntemle çözmeye . Muş ili Korkut ilçesine bağlı bir köy. Niğde ili Merkez ilçesine bağlı bir köy. Marmaris Taşlica köyü ziyaretçisi mesajı.


Suyun musluklardan akmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Merkez, Yerkesik Beldesi, Kıran Köyü , Turnalı Mevkii Muğla Kültür ve. Köy Pazarları ve Ulaşım Tabloları. Türkiye Nüfusu İl ilçe Mahalle Köy Nüfusları.


Meteorolojik Veriler Tablosu. Bayırköy köyü , İskele mah. Cenneti yaşarken görmek ister misiniz? Bu ören yerine Karacasöğüt köyü yolundan gidilebilir.


Halbinsel-Rücken von Turunç nach Bayir Köyü , wo sich schlagartig die. Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım, hayvancılık, ormancılık ve arıcığa dayalıdır.


Köyde ilköğretim okulu yoktur. KUŞADASI KİRAZLI KÖYÜNDE SATILIK İÇİNDE MÜSTAKİL EV.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar