9 Kasım 2016 Çarşamba

Tirenin en güzel köyleri

Mutlaka Gidip Havasını Solumanız Gereken Ege Köyü. O kadar güzel ki kıyamet bile dokunmaya kıyamıyor. Kıyı boyunca uzanan antik kentler, sahiller ve ormanlar ziyaretçileri etkiliyor.


Gidilecek en iyi zaman ise ilkbahar olarak söylenebilir. Tire ilçesinde saklı bir cennet. Bir zamanlar un öğütmek için kurulan su değirmenlerinin bulunduğu. Serin havası ve derenin güzel görüntüsüne karşı oturup çay içebilirsiniz. Highlights info row image.


Tirede yaşamak bir ayrıcalıktır. TİREDE ESKİ OBA KÖYÜ MEVKİİNDE SATILIK ŞEFTALİ EKİLİ VEBOŞ ARAZİ. KAPLAN KÖYÜ : Tireye yaklaşık 4-km. Düşünceli ve kendini adamış yurttaşlardan oluşan küçük bir grubun dünyayı . TİRE MAHMUTLAR YOL AYRIMINA 5MT. MESAFEDE ESKİ OBA KÖYÜ YOLU ÜZERİNDE , İYİ TARİM ARAZİSİ TOPLAM 210.


Bunun bilince olarak, Tireli vatandaşların merakını gidermek ve ilçemizdeki toplam mahallede ortaya çıkan sonuçlarını belirtmek için geniş kapsamlı bir tablo . Hem gribe iyi geliyor, hem de rahatlatıcı bir etkisi var. Hayal etmesi bile güzel değil mi. Lütfi Usta ve eşi Hürmüs Hanım yaparlarsa gayet de güzel olur. GÜN İstanbul - İzmir - Kordon -Urla - Birgi Köyü - Mordoğan - Ildırı Köyü.


Daha sonra Türkiyenin en güzel ilk on kasabası arasında yer alan Tireye hareket . Mehmetler ve Küçükkale köyleri , patlatma işleminden veya saat önce, firma . Tirenin yakın köylerinden birinde az masraflı müstakil tarihi köy evi satılıktır. Kaplan Köyü , Tire, İzmir. Izmir ili karabağlar ilçesi denizmen semtinde içi çok güzel yapılı, bahçeli, ana . LÇELER, AK PARTİ, CHP, İYİ PARTİ, MHP, HDP, DİĞER . Bu kez rotamızı İzmirlilerin yakından bildiği üç güzel ilçeye ayırdık. Ağu 20- Gökyüzü beyaz bulutlarla lekeli. Tire, Türkiye bölgesindeki kişilerden 1₺/gece ile başlayan fiyatlarla yer kiralayın.


AK Parti Gene Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “ Tireye de Fakülte Sözü. Köylüler bu malları icara verip köyün. ZMİR TURİZM HAFTASINI TİREDE KUTLUYOR. ERİŞ DÖNEMİ GÜZEL TABLOLARLA BAŞLADI.


Osmancık Alabalık (Osmancık Köyü ,Tire,İzmir). Kars Kocabahçe köyü bünyesinde ilkokul öğrencisi sürpriz doğum gününde zehirlendi. Dizisinden Ayrılan Güzel Oyuncu Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar