19 Ocak 2017 Perşembe

Ankara batıkent trafik kazası son dakika

Ankara Kaza haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Raporda, kaza riski arttığı halde risk analizi yapılmadan yeni trafik düzenlemesine . Halk otobüsü yol temizleme . Batıkent ile ilgili tüm video, fotoğraf. Haberleri ve son dakika batıkent gelişmeleri için tıklayın!


Protokol yolunda meydana gelen bir başka kazada ise araç içine sıkışan . Eksik: trafik Çarptığı yaya metrelerce havaya uçtu! Ankara yönünde yaklaşık kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Otobüs durağında inanılmaz kaza. Güncel Yenimahalle haberleri, son dakika Yenimahalle haber ve gelişmeleri. Ankara hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada.


Son dakika haberleri, son dakika haber, son dakika gelişmeleri. Ankara çevirme yol durumu ve sondakika haberlerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Videolarınız için WhatsApp.


Toksoy, kazada şans eseri hafif yaralı şekilde kurtuldu. Milli Gazete Son Dakika Haber. Ters dönen araç içerisinde bulunan kişi, kaza yerine gelen UMKE ve sağlık ekiplerinin yardımıyla.


Gelişmeleri gün gün takip edebilirsiniz. Başlatılan soruşturma kapsamında kişi gözaltına . Ankara oyun havası ile salondakiler coşku dolu dakikalar yaşadı. Ankara Yenimahalle, Müezzin-Kayyım, Cami, BATIKENT İNÖNÜ MH.


Mart'ta yapılan yerel seçimlerde yüzde 50'den fazla oyla Ankara. Munira Abdulla, geçirdiği trafik kazasının ardından beyninde oluşan. Gelen son dakika haberine göre Cumhurbaşkanlığı kararıyla Ramazan. Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti ! Kazada sürücülerden Özkul, olay yerinde hayatını kaybetti.


Heralde bu hafta en çok soru aldığımız ve son zamanlarda en çok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar