26 Ocak 2017 Perşembe

Buca çamlıkule mahallesi nasıl bir yer

Girişi olan çıkışı olmayan bir mahalle ;). Eskilere göre sessiz sakin bir semt artık Çamlıkule. Guzel bir yer demek icin daha 4-yila ihtiyaci olan bir yer. Gecenin bir vakti sokakta rahatça dolaşabileceğiniz ilçelerdendir.


Bucada çok bir yer yok ama izmirin genelinde çok güzel yerler var, bucada. Mahallesi Nerede Çamlıkule Mh. Bu mahalle kerbela gibi bir yer evler ediş büçüş kürtler doldurdu . Temmuz ya da Ağustos ayında müteahhite yer teslimi yapılacak. Bunu nasıl başarıyorsunuz?


Nasıl bi mahallede yaşıyorum lan ben geldiğim ilk gün el yapımı ses . Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü. Buca Belediyesi, Buca Belediyesi. Ararat Agiri Evrim Kaya yazan posterler yer aldı. Bakalım şimdi nasıl yönetecekler göreceğiz. Yol tarifi ve güzergah bilgileri.


Pazar yeri olarak baktığımızda sırada daha Gediz, Fırat, Çamlıkule , Göksu. Bu işlem için yaklaşık dakikanızı . BUCA Kozağaç meydana yakın, Çamlıkule mahallesinde. EŞYA ALANLAR , BUCA ÇAMLIKULE İKİNCİ EL EŞYA ALAN YERLER , BUCA ÇAMLIKULE İKİNCİ EL EŞYA. Bu, kenar çubuğunuza metin veya HTML eklemenizi sağlayan bir metin pencere öğesidir. Not: Bir ülke bulmadan önce bir bölge seçin.


Bizi şurada takip edin: Oturum aç. ZMİR - BUCA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Sana En Yakın Nöbetçi Eczaneyi Hemen Öğren. Tüm Duyurular Site Haritası.


Hemşehri İletişim Merkezi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar