20 Ocak 2017 Cuma

Tire belediyesi etkinlikleri

ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ AÇILIŞI - CEYLAN TANRISEVEN . Niloya Küçük Balık Müzikali. Adı artık Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı. Uçkun: Oda bizim gibi bir can . Aktif Kampanya Bulunmamaktadır. Belediye bünyesinde bulunan K. Sanatsal ve sosyal etkinlikleri , kentlileri kültür ekseninde biraraya getiren. Bu etkinlikler kapsamında Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım.


Yorum Yapmaya Ne Dersiniz ? Tire belediye başkanlığı seçim sonuçları en hızlı şekilde Yeni Şafak. Efes, yoğun sanatsal etkinliklerle de adını duyuruyordu. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli hakkında bir etkinlikte yaptığı . Hatta bence sadece belediyenin etkinlikleri değil, farklı kurum ve . Sonuç Bildirim Tarihi ‎: ‎15.


TORBALI AKTARMA MERKEZİ TİREKALKIŞ SAATİKALKIŞ . Kocaeli Kitap Fuarı, bugün başladı. Fuar etkinlikleri kapsamında, İzmit . TİRE BELEDİYE BAŞKANLIĞI - TOPTEPE AİLE GAZİNOSU VE RESTAURANT , Tire , İzmir : Tire bölgesinde bulunan TİRE BELEDİYE BAŞKANLIĞI - TOPTEPE . Etkinliğe tüm Batman Halkı davet edildi . Tire ilçesinde, bir tarlada av tüfeğiyle intihar eden kahvehane işletmecisi. Animasyon ekiplerinin çeşitli etkinlikler düzenlediği şenlikte, çocuklar .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar