30 Ocak 2017 Pazartesi

Bursa kervansaray aile hamamı fiyatları

Tesiste aile hamamı ücretli olarak hizmet veriyor. En Uygun Fiyat İçin Turunuzu Hesaplayın. Havuzu, Kapalı (Yarı Açık), Termal Kaplıca ( Aile ) gibi birçok havuz donanıma sahiptir.


Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Aile hamami olarak kiraladığımız kervansaray termal otelde havuz kismi çocuklar için aşırı sicak. Hamamı çok güzeldi ancak aile hamamı gereksiz pahalıydı. Aile Hamamı ekstra ücretlendirilir ve rezervasyon ile hizmet verilmektedir.


Dilediğiniz kadar fırsat kodu hediye edebilir ve kullanabilirsiniz. Randevu alınması zorunludur. Belirtilen fiyatlar , Resmi - Dini Bayramlar ve Sömestre tarihlerinde geçerli değildir. Spa merkezinde tüm masaj çeşitleri, kese, aile hamamı , barlar, kuaför, . Farklı Arama Motorundan Sonuç Al!


Uzun yıllardır bu tesiste kalan bir aile olarak değerlendirme yapıyorum. Berbat bir yer,her taraf pislik icinde, hamami resmen disardan musteri alip,otel . Belki de dünyanın en tarihi ve muhteşem hamamı bu otelde bulunur. DAKİKA AİLE HAMAMI (Geleneksel hamam bakımlarını alınması durumunda) . Tesisin hamamları ve aile banyoları yenilenmiştir. Bu tarihi hamam Roma döneminden beri kullanılıyor.


Fiyatı Sorunuz en uygun fiyatlar ile başlar. Türk hamamı , sauna, buhar odası, şok duşu, fitness merkezi, aile hamamı ve. Türk hamamları gibi ünitelerle zenginleştirilen tesisler, marmara ve ege bölgelerinde yoğunlaşıyor. Bursa Hamam fırsatları seni bekliyor!


Oda Tipleri ve Fiyatları. Listelenen fiyatlar Tek Çekim için geçerlidir. KERVANSARAY TERMAL BURSA hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Avantajlı Fiyatlar İçin Bizi Arayın.


Kervansaray Termal Hotel Hakkında Genel Bilgiler. Hamam ve Kaplıcalar,yıkanma amaçlı inşa edilmiş ve özel ısıtma sistemlerine sahip yapılardır. Müsaitlik doğrultusunda fiyat farksız Suit Odaya Upgrade. Hangi Dönemde yapılmış olursa olsunlar, hamamlar , toplumların. Taksit seçenekleri, gerçek misafir yorumları, en uygun fiyat avantajı ve rezervasyon fırsatıyla konaklamaya başla.


Hamamlar bay – bayan ayrı kullanılmakta, Termal yüzme havuzumuz karma kullanılmaktadır. Hamam , sauna, masaj, rahatlatıcı Spa hizmetleri ve çok daha fazlası. Biraz once kervansaray ile gorustum cok yuksek bir fiyat verdiler.


Akşam Yemeği , Termal Havuzlar, Özel Aile Kabinleri ve Saunalar fiyata dahil hizmetlerdir. TARİHLERİ ARASI FİYAT LİSTESİ. Direkli Hamam , Şadırvân, kervansaray , mekteb, çeşme, mescidli tımarhâne, . Rum ailesi , kırk tane Ermeni ailesi ve on iki tane de Katolik. Dört tane halka açık hamam , bir zamanlar tümü de kilise olan sekiz tane.


Osmanlı sultanları ve üst düzey yetkilileri bu iki kutsal şehirde cami, hamam , sebil gibi. Bununla birlikte, özellikle padişah ve ailesi tarafından yaptırılan binaların.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar