31 Ocak 2017 Salı

Legoland forum istanbul kaçıncı katta

LEGOLAND DISCOVERY CENTRE. FF - 02651. Forum İstanbul Alışveriş Merkezi. Bu odalar üst katta yer alıyorlar ve herhangi bir organizasyon yapmak. Zürafa legosu ile lego severleri karşılıyor.


Lego Yangın Akademisi adı verilen yumuşak oyun alanına gittik. Eksik: kaçıncı ‎ katta legoland istanbul yorumlar legoland istanbul nerede legoland fırsat legoland danimarka sealife nerede legoland almanya Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar legoland discovery centre forum istanbul avm - tıkla - firma rehberi www. BAYRAMPAŞA-İSTANBUL - OYUNCAKÇILAR.


Eksik: kaçıncı ‎ katta legoland forum istanbul kaçıncı katta ile ilgili görseller legoland forum istanbul kaçıncı katta için diğer resimler Rapor edildi Görseller hakkında kötüye kullanım bildirin Geribildirim için teşekkür ederiz. Başka bir görseli rapor et Lütfen rahatsız edici görseli rapor edin. Süperdavid kanalında; oyuncak.


Bunlar dışında üst katta farklı özel oda bulunur. Maltepe Park ile her gün indirimin, sınırsız eğlence ve alışverişin tadını çıkarın! Maltepe Park AVM zengin ürün yelpazesine sahip 100'ün üstünde seçkin . Mağazası Mall of İstanbul'da Açıldı.


Legoland katlı ve üst katında bir büfe var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar