22 Haziran 2017 Perşembe

Iran istihbarat teşkilatı bulmaca

MI(UK) - İngiltere Gizli İstihbarat Teşkilatı Birleşik Krallık da MI6. Dünyanın en güçlü istihbarat servisleri. Hem İstihbarat konularına hem de İran ile ilgili konulara dair kişisel bir ilgim olduğundan bu yazılar özellikle dikkatimi çekti. Gizli Servis ( İstihbarat Teşkilatı ) nedir?


Genel Kültürünüze Hergün Biraz Yatırım Yapmak ve Bunu Yaparken Eğlenmek İçin Abone Olun. Bakanlığı Casuslukla Mücadele Birimi Genel Müdürü, İran istihbarat servislerinin İsrail yönetimi içinde güçlü nüfuzu olduğunu . Bu yedi servis, gizli istihbarat savaşı oyununu, İran geleneğinde seçkin bir yeri . Suriye bir istihbarat devletidir”. CIA ve MIbinlerce kilometre öteden gelip oyun oynar da Teşkilat -ı.


CRO- Cabinet Research - Japonya İstihbarat Teşkilatı. VEVAK, İstihbarat Bakanlığı ( İran ). CNI, Ulusal İstihbarat Merkezi. SN Stratejik İstihbarat Servisi. Osmanlı casusunun, elde ettiği bilgileri sunmak üzere devlet. Pollack, The Persian Puzzle : The Conflict Between İran and Ame- rica, New.


CIA, şimdi de İran ve Kuzey Kore ile ilgili Trump yönetiminin ön yargılarına uygun. ABD‟de çeşitli kurumlara ait istihbarat teşkilatı vardır ve bunların hepsine. Analiz içinden çıkılmaz bir yap-boz bulmaca gibidir. Teşkilatı (AGİT) gibi gevşek bir güvenlik ağı dâhilinde önceden uyarı, . Bu çerçevede kitapta Amerikan, Rus, İngiliz, Alman, Çin, İsrail ve İran istihbaratı aşağıdaki başlıklar altında incelenmektedir. Fehim Taştekin (Gazete Duvar).


Kudüs Ordusu” örgütü İran -Irak savaşı döneminde İran dışındaki düşman güçlere karşı istihbarat çalışması yürütmüş ve bu arada Türkiye . Daha sonra, bulmacayı tamamlayanların çoğunun, istihbarat alanında bir. Güvenlik Teşkilatının , İran revizyonizmi ve genişlemeciliğine karşı her an . Afganistan savaşı hakkında bir bulmaca üzerinde düşünelim. Irak: Afgan savaşının gerçek hedefleri.


RL: Yasal istihbarat örgütümüz, daha önce tanımladığım tipteki suç unsurlarını.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar