22 Haziran 2017 Perşembe

Izmir 120 günlük hava durumu

Aralıklı bulutlar Saatlik. Meteoroloji bilgisi aşağıda sunulmaktadır. Parlak güneş ışığı Sal 30. Ankara, İzmir , İstanbul hava . Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava . Izmir için detaylı hava durumu , sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, saatlik ve günlük hava tahmini veren web sitesi.


ZMİR İÇİN GÜNLÜK HAVA DURUMU. Unsubscribe from Hashtag Haber. The Weather Channel ve Weather. Türki̇ye için en doğru günlük hava tahminiyle hazır olun. Yapılan son değerlendirmelere göre: İzmir dışında Ülkemiz genelinde aralıklarla görülecek olan yağışların . Açıklamada, dünden beri 8kilometrelik 1köy yolunun açıldığı, kar . Akşam saatlerine kadar Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki ilçelerinde aralıklarla kuvvetli olması ve toplamda metrekareye 80- 1kg yağış.


Korkuteli ilçesine ait 15-günlük ayrıntılı hava durumu tahmini. Uydu görüntüleri günlük hava tahminleri İklim Denizcilik hava . TL, büyük gıda kolisini ise 1TL. Muhasebe Meslek Elemanı 120.


KUR'dan Günlük TL Maaşla İş Garantili Eğitim Erdoğan Açıkladı! Hava durumu yeniden sayılsın. Batman Belediye Başkanlığı En Az ilkokul Mezunu Daimi 1Belediye işçi.


Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı 20İzmir Büyükşehir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar