23 Haziran 2017 Cuma

Ad ve soyad anlamları

Türkçe isimler erkek ve kadınlar için. Soyadının gizli anlamı ne? Başkalarının sizinle nasıl bir ilişki kurdukları hakkında adınızı ve soyadınızı . Astroloq astroloji, numeroloji, günlük, aylık, yıllık yorum, burç uyumu, yükselen, tarot falı, iskambil, zar fali, domino fali servisi. Arapça kökenli olan Asiye isminin ön plana çıkan iki anlamı var.


Eksik: soyad İsminin gerçek anlamı ve açıklaması ne? Kalbinin içerisinde hangi kelime yazılı? Seni Bir Hint Prensesine Dönüştürebilir . Ad , soyad ve göbek adı kullanınca çok uzun oluyor, hoş durmuyor diye . Göktürkler döneminde vezir, (bakan) anlamına da kullanılmıştır. GÜL: Gülgillerin örneği olan bitki ve bunun çiçeğine verilen ad ; Gülmek eyleminden . Babacan Babalı Babaoğlu Bademci Bakan ( soyadı ) Bakırcıoğlu.


Analizi mi yapmak istiyorsunuz? Boduroğlu Bolatlı Bozoğlu Bölükbaş Bölükbaşı Bulak Burak ( ad ). Ekici Ekim ( anlam ayrımı) Ekin ( anlam ayrımı) Ekinci ( soyadı ) Ekler ( soyadı ) . Armin ismi, henüz doğum yapmış ve çocuğuna hangi ismi koyacağına karar vermemiş annelerin en çok ilgilendikleri isimlerden biri. Kişi Adları Sözlüğü, şu anda deneme amaçlı olarak kullanımdadır. Diş budak (ash tree) ağaçlı tarla anlamındaki bir soyadı olan Ashley de zamanla bir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar