21 Haziran 2017 Çarşamba

Kızılırmak sineması müslüm

ANKARA ilinde faaliyet gösteren sinema salonları ve film seansları:. Kentimizin, sokaklarımızın bir parçasıdır onlar. Hepimiz biliriz, kafamızı kaldırıp bakarız afişlerine.


Sinema salonları, özel mekanlardır. Kültür Bakanlığı sinema eserlerine ilişkin kayıt . Cinemaximum Next Level sinema salonundaki filmleri ve seanslarini ögrenmek, dilediginiz filme bilet satin almak için tiklayin. Biray Dalkıran - Asuman Şener - Mert Güner yapımı.


Müslüm ” Filmi gişe rekorları kırıyor ve son zamanların en çok izlenen sinema filmi. Uslu, Yılın en iyi sinema oyuncusu dediklerinde aklıma Timuçin Esen geldi. Aldana Aldana Söz : Ali Tekintüre Müzik . Ana akım sinemada “ Müslüm ”, “Baba”yı dışarıda bırakıp gişeyi kasıp kavururken, “Şampiyon” bu alanda uzunca süredir görmediğimiz bir görsel . Müslüm filmi yayınlanırken sinemada film seanslarında boş koltuk . Film Bilgisi Bu filmin diğer sinemalardaki seansları. Salon Bilgisi Bu salondaki diğer filmler . YILINDA EN ÇOK MÜSLÜM FİLMİNİ İZLEDİK . Vodafone Red sinema kampanyasından Vodafone Red tarifelerinden birindeki aktif bütün aboneler faydalanabilir. MÜSLÜM BABA filmini yeğenlerimle birlikte izledik.


Kampanyadan faydalanmak için Vodafone . SİNEMA ÖDÜLLERİ GECESİNDE GERGİNLİK. Son dakika İstanbul haberleri, yazarlar ve şehir servisleri. Sarı ve Akdoğan Bulut ailesi ile buluştu. Kilise günümüzde kapalı durumdadır. Kızılırmak Çalışmalarını Hızlandırdı.


Orhan Gencebay, bugüne kadar (beyazperde, TV) sinema filminde başrol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar