27 Haziran 2017 Salı

Kaymakamlık

Bu sitede Tatvan ilçesine ait bilgileri bulabilirsiniz. YILI KUTLAMALARINA KATILDI. KAYMAKAM YÜKSEL KARA ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. AY İLÇESİ DERESİNEK KÖYÜ ÇOK AMAÇLI SALON YAPIM İŞİ İHALE İLANI.


MADDESİNE GÖRE AÇIK TEKLİF USULÜYLE SATIŞI . Your browser does not currently recognize any of the video formats available.

Kaymakam Ali ŞANLIER Özgeçmiş. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Emniyet Müdürlüğü Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Resmi Gazete Kamu Denetçiliği Kurumu Çanakkale. Sayfamızda,İlçe yöneticilerin tanıtımı, ilçenin tarihi, coğrafi, kültürel, ekonomik, sosyal ve idari yapı hakkında bilgilerin yanında , duyurular ve linkler yer . Kurumsal yapı ve bağlı birimler hakkında bilgi, kurumdan haberler ile iletişim detayları yer alıyor.


Akçakent Köyleri Kilitli Parke Yapım . Resmi Kurum ve İlçe hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Fotoğraflarla Güzel İlçemiz Kınık. Fethiyede yer alan kanyonlar, plajlar, müze, alışveriş ve konaklama imkanları ile ilgili bilgiler veren kaykamlığa ait web sitesi.

Kurumsal bilgiler ve ilçenin tanıtımı ile duyurular, fotoğraflar, iletişim ve ulaşım detayları yer almaktadır. Emre Aykırı Davranış (Genel Emir-2). Kurum, bağlı birimler ve ilçe ile ilgili genel bilgilerin yanında, güncel haberler, projeler ve iletişim sayfaları yer alıyor.


Bu Sitede Efeler İlçesine ait bilgileri bulabilirsiniz. Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müd. Alanya Orman İşletme Müdürlüğü İhale İlanı. Kasım Kadına Yönelik Şiddetle . Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu.


Evciler İlçesi ve Köylerine ait bilgileri bulabilirsiniz. Besi Organize Arazi Satışları Başlamıştır. Okuyan Bilir Ödüllü Kitap Okuma. Karaburun ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.


Kurum idari yapısının tanıtıldığı, hizmet ve genelgelerinin yayınlandığı, ilçenin tanıtımının yapıldığı resmi web sitesi. Resmi web sayfasında ilçenin genel tanıtımı, etkinlikler, yatırımlar ve sosyal durum hakkında bilgiler, haberler, linkler bulunuyor. Yıl Dönümü Çoskuyla Kutlandı. TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİ YOL GÜZERGAHLARI.


LE UMUMA AİT ÇAYIR VE OTLAKİYELERİN KULLANIM ESASLARI. KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK PROJESİ. Kamış, Şahin, Alanyurt ve Maden Köylerini ziyaret edildi.

BORÇKA VE KÖYLERİNE AİT BİLGİLERE ULAŞABİLİRSİNİZ. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şubat zihniyetinden geriye pek bir şey kalmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bin yıl sürecek denilen Şubat . Altınözü İle İlgli Haber, Basın Açıklamaları, Duyuru, Yatırım, Sosyal Yardımlar konusunda bilgi veren bir sitedir. Ayancık ilçesinin tarihi, kültürel, ekonomik, coğrafi, turistik ve idari yapısını tanıtan resmi site. SONER KIRLI MESAJ YAYIMLADI. TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU IPARD-II 5. Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı.


SABAH HAVA TAHMİN RAPORU 09. Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. Ereğli ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Sitemizde Develi ile ilgili haberler, görseller, bilgiler bulunmaktadır.


Sultan Sazlığı, Develi Cıvıklısı, Gezilecek yerler. Etimesgut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı. Derbent İlçesi hakkında haberler ve kurum bilgilerine ulaşılabilir.


Video Galeri Galeri Kurum Numaraları Protokol Listesi. Karayazı,Erzurum ilinin bir ilçesidir. HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ TRİBÜN İHALESİ.


G BENDİNE GÖRE İRTİFAK HAKKI VERİLECEK OLAN TAŞINMAZ İLANI. Aşağıdaki iletişim formunu kullanarak kaymakamlığımıza mesaj gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar