22 Eylül 2017 Cuma

Alin isminin anlamı ve kökeni

Yakışıklı etkileyici kimse 5. Bebeğine isim koymak için hemen göz at! ALİN koymayacak mıydın bir gün kızın olursa? Ama sanırım asıl kökeni Fransızca değil mi ? Kuranda geçen bir kız ismi olsun istiyorum.


Alin isminin anlamı : Adil.

Arapça kökenli olan Asiye isminin ön plana çıkan iki anlamı var. Kökeni Arapça olan ismin Cennete benzetilerek yapılan bahçe. Yükselen Işık, parlayan ve parıldayan anlamına gelmektedir. Lina ismi , Haşr sûresinin 5. Videodaki tüm isimler: Aleyna isminin gerçek anlamı nedir?


Ecem isminin anlamı , Ecem isminin analizi ve Ecem ismi hakkında istatiksel. Ebru isminin anlamı , Ebru isminin analizi ve Ebru ismi hakkında istatiksel. Altın isminin anlamını , Altın isminin analizini ve Altın ismiyle ilgili birçok bilgiyi . Ada isminin anlamını , Ada isminin analizini ve Ada ismiyle ilgili birçok bilgiyi bu.

Ali isminin anlamını , Ali isminin analizini ve Ali ismiyle ilgili birçok bilgiyi bu . Kız çocuklarına isim olarak . Bir kız ismi olarak kullanılan ALİN isminin anlamı nedir ve hangi dillerde anlamları vardır? Bazılarında ise baba anlamında. Dedekorkut destanlarında adı geçen bir bey.


Alıİsminin anlamı ise: Gözü gönlü çelen güzel anlamındadır. Firdevs : İsminin anlamı ise: Sekiz Cennetten biri, altın ve gümüştendir . Mira kelimesi farklı dillerde bir kaç anlam ifade eder. Latince ve İtalyanca kökenli olarak farklı anlamlar ifade eder. Türk dil kurumunun çıkardığı . Sirac ismi ışık, lamba, aydınlık, fener, mum, kandil gibi anlamlara gelmektedir. Liya isminin sözlük anlamı.


Bugün asıl telaffuzu bilinmese de Yehova ismini kullanmak neden çok önemlidir? El kitabımızda binlerce isim ile, sağdaki seçimi daha kolaylaştı! Shug isminin anlamı , kökeni , çeşitleri ve popülaritesini keşfedin. Miray isminin anlamı , Miray isminin analizi ve Miray ismine ait bütün bilgileri burada bulabilirsiniz.


Benon : Kökeni eski bir isim (Ermenice). Bu anlamda insanlar isim verirken kim olduğunu değil kimlerden olduğunu vurgulamak istemişler. Bir kişinin ismi doğduğu zaman büyükleri tarafından verilir.

Altın (Altun) : Değerli bir metal (paslanmayan, en iyi iletken) Altan: Kızıl. KÜRTÇE KIZ VE ERKEK ÇOCUK İSİMLERİNİN ANLAMI. Ararat(Ağrı Dağının tarihteki ismi (arihelat)).


Avzêr-Avzer( altın su, sarı su). En Değişik Bebek İsimleri Ve Anlamları. Anka (Kız) Kökeni bilinmiyor: Masallarda adı geçen ve gerçekte var olmayan büyük bir efsanevî kuş. Türkçe isimler, anlamlar ve tarihi bağları.


TERİ1- Bilim, sanat, bilim ve sanat erbabı 2- Emek, alın teri, zahmet 3- soyluluk, şeref, onur, . Kitap kapsamlı bir çalışma içerdiği için, bizler bazı isimlerin anlamını belirtirken, bazı isimleri sadece belirtmekle yetindik. Kürtçe İsimler ve Anlamları. Birinin ismini değişik yada hiç duymadığımız bir isim çağrıldığında kulağımıza okadar güzel geliyor ki anlamını. Talya ismi kız isimleri arasında olup, diğer kökenlidir, anlamı : 1. Yada avrupa dillerinde anlamı olan kelimeler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri İsim Cinsiyet Anlamı Beğen Abide Anıt, önemli ve….


Adonis, Güen Akdeniz kökenli bir efsane. Beril dersen Avrupa kökenli gibi. Bu isimleri duyduğumuzda “Ne değişik bir isminiz var, anlamı nedir?


Barış çok banal geliyorsa, alın size alternatif. Azin başka bir anlama gelir). Aslihan, Kökeni soylu han soyundan. Aytül, Tül gibi şeffaf ve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar