19 Eylül 2017 Salı

Korupark bursa sinema

Vizyondaki Sinemalar ve Seansları. Korupark sinema bilet fiyatları, Korupark sinema seans . Heyecan, aksiyon,eğlencenin merkezi. NİLÜFER- BURSA - SİNEMA SALONLARI.


KORUPARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ MUDANYA CAD. KOZYATAĞI CARREFOUR AVM,VIAPORT OUTLET AVM, MALTEPE PARK AVM, TEPE NAUTİLUS AVM, FLORYA FLYINN AVM , BURSA CARREFOUR AVM . Mekan güzel, dinlenmek için, sinema öncesi için, yemek sonrasi muhabbet . AVM, bir hipermarket (34m² ), bir yapı-market (m² ), sinema. Turkishi Dondurma filmine gittik son seans filmi idi . BURSA ilindeki tüm sinema salonlarını burada bulabilirsiniz. BURSA sinemalarında gösterime giren filmler. Sınıf Moda Tasarımı Kulübü öğrencileri 1. Dilediğiniz kadar fırsat kodu alabilir ve hediye edebilirsiniz.


Yarın arkadaşlarla oraya sinemaya gidicez de ona göre para alalım. Film Bilgisi Bu filmin diğer sinemalardaki seansları . Kültür Sanat Etkinlikleri, Konser Tiyatro Sergi Spor Opera Görsel Sanatlar . Sevgilinizle hem sinemaya gidebileceğiniz, hem yemek. Aylık Program Haritada göster. Hükümet Kadın özel gösterim için . Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için . Cinetime Sinemaları , en yeni vizyon filmlerini son teknoloji ekipmanlarla.


Toplu Yaşam Projesi gibi geldi bana Çünkü içinde Sinemalar dahil herşey var. Vodafone Red sinema kampanyasından Vodafone Red tarifelerinden birindeki aktif bütün aboneler faydalanabilir. Adres : Adnan Menderes Mah. Güncel kampanyalar ve ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilir, aradığınız ürünü uygun fiyata satın alabilirsiniz!


Bursa Bowling fırsatları seni bekliyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar