25 Eylül 2017 Pazartesi

Moda bademli satılık villa

Satılık Villa Fiyatları ve Satılık Villa İlanları sahibinden. TURYAP BADEMLİ - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri,. ELFİDEN MODA BADEMLİDE SATILIK ÖZEL TASARIM DUBLEKS.


Kumova İnşaat, 1milyon liralık 1villa ve konuttan oluşan Moda. Mudanya Bademli Mahallesi konumunda hayalindeki satılık villa burada! Elfiden moda bademlide satılık özel tasarım dubleks. TL fiyatından başlayan 1satılık konut bulunmaktadır. Nokta emlak tan satılıktırbursa mudanya bademli de satılık lüks villa içi ve dışı birinci sınıf.


ORMAN – DOĞA MANZARALI, KATLI TRİPLEX, SATILIK VİLLA Bilgi için. Bademli satılık daire konum, fiyat, daire özellikleri, oda sayısı ve mbilgisi. Bursa ve Uludağ manzarasına sahiptir.


Birbiriyle aynı mahallede büyümüş çocukklar, aynı mahallede yıllar yılı komşuluk etmiş aileler, aynı mahallenin gençleri. Arkadaşlığın bile modası geçer oldu. El yazlık ev müstakil villa hemen satılık çok acil satılık Kuşadası yazlık ev villa.


Moda Bademli En İyi Villa. Check out #Arsa images, videos on Instagralatest posts and popular posts about #Arsa. LAN NO; KOÇER EMLAKTAN ŞİRİN EVLER MAHALLESİNDE SATILIK SIFIR LÜKS.


Villa Salon tasarımı #inşaat #tasarım # dekorasyon #taahhüt #yapsat #keşif #metraj #maliyet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar