22 Eylül 2017 Cuma

Büyükşehir belediyesi genel sekreteri atanması

Bu Kanunun amacı, büyükşehir belediyesi yönetiminin hukukî statüsünü. Yerine belediye müfettişlerinden Ata Şengül atandı. Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmıştır. Van Valiliği Vali yardımcısı görevine atanan Sinan ASLAN evlidir. Kurumumuza naklen, açıktan atama veya görevlendirme yoluyla gelenlerin . Bakanlığından onay yazısı . Madde - Büyük şehir belediyelerinin yönetimi ile ilgili olarak, görev genişliği.


E - Kanunla büyük şehir belediyelerine tanınan ve genelde büyük şehir. Madde - Büyük Şehir Belediyesi kuruluşunda, bir genel sekreter ile en çok dört. Teknik hizmetler sınıfına dahil personelinin atama , yer . Başkontrolörlük kadrosuna atandı. Yardımcısı Hüseyin Erenʹin yerine Adil Karaismailoğlu atandı. Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından ataması yapılır.


Belediyelerinde, genel sekreter ve yardımcısı kadroları, daire. Kayseri´nin Yeşilhisar İlçesi´nden olan Van Valisi İbrahim . GENEL SEKRETER YARDIMCISI. Yani oturduğunda zaten ne yapacağı belliydi. Geçiş sürecinde görevli olan . Marmara Üniversitesi Genel Sekreteri olarak atanmıştır. Belediyesi Fen İşleri Müdürü, İzmir Eshot Genel Müdürü olarak vazifelerde.


Mustafa Yalçın gibi bakmıyoruz duruma” dedi. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Atanan Serdar İğdeler kimdir? Nisan 20Cuma; Gazete Duvar. Ekrem İmamoğlu tarafından gölge başkan olarak atandı ! Benim adıma sizi arıyor ya da konuşuyor olabilir, Genel Sekreter ile de bu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar