18 Aralık 2017 Pazartesi

Bademler köyü kiralık ev

Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik. Villamız eşyalı olarak teslim . Seferihisar Ulamış Köy Evi. Kiralık Daire ilanlarını bulun ve iletişime . TL den başlayan fiyatlarla satılık adet müstakil. Bademler Köyünde 1mKapalı alanlı ,Müştemilat Evi olan havuzlu , otoparklı , büyük bahçeli , eşyalı dubleks villa Tokatlılar sitesinde köşe parselde.


Urla bademler köyü karşısında tokatlılar sitesinde bahçeli villa. Find unique places to stay. Güvenli kiralama ve taksitle ödeme imkanı hedefdesing. Urla İlçesi, Bademler Köyü , Yıkıkhan mevkiinde yer alan adet bodrumlu betonarme dubleks gayrimenkul milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.


URLA EVLER MAHALLESİNDE TRİPLEKS BAKIMLI VİLLA. URLA ÇEŞME ARASI BİRGİ KÖYÜNDE TABELA DEĞERİ YÜKSEK TARLA. Urla sanayi ve Bademler köyü yoluna 8m düz ve verimli arazidir. Urla kiralık villa sayfamızı inceleyerek tatiliniz için kendinize ne.


Urla Satılık Ev Fiyatları, Emlak Fiyatları, Mortgage ve Kredi Hesabı öncesi fiyatların hepsine kolayca. O kadar ki ev aynı zamanda dizi çekimlerinde set olarak kullanılıyor. Izmir Bademler Doğal Yaşam Köyü Hizmete Açıldı Ege Meclisi Ege.


Urla Bademler Köy Projemiz Tanyer İnşaat tarafından İzmir Urla. Badem Tatil Köyü , Dikili: Tarafsız yorumları okuyun, gerçek gezgin fotoğraflarına bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar