28 Aralık 2017 Perşembe

Yiğidin harman olduğu yer çorum

Ergin Koç adlı şaire ait . Yiğidin Harman Olduğu Yer Çorum ! Burası şirin şehrimiz Çorum. Cumhurbaşkanı böyle teselli etti. Sözünü “Mustafa Kemal Atatürk” söylemiştir.


Sivas, Çorum ve Yozgat milletvekilleri birbirine girdi. Ramazan Çorumlu olduğunu söyledi. Orijinalden alıntı: Çomarın harman olduğu iller. La bi gidin gorun sonra konusun yigidin harman oldugu yerler oralar. Gül, Güreş Federasyonu Asbaşkanı olarak Çorum.


Pir Sultan Abdal, Aşık Veysel… Ne ozanlar türkü çağırıp, yanık dizeleriyle yürekleri dağladı bu . Bir şehir ancak bu kadar güzel olabilir. Programa Çorumlu işadamı Ahlatcı Grup . Samimiyetimize, gayretimize benim Çorumlu kardeşlerim şahittir. Gönderen g_yılmaz_zaman: 14:10. Siyasî çabalar ve girişimler süredursun Çorumlu havaalanı arzusunu her platformda ve her şekilde.


Son zamanlarda Sivaslılardan çok duyuyorum. Sizce neresi, siz neresi olarak biliyorsunuz? Kırkpınar`da güreşen pehlivan Çorum `da ter döktü. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Çorum `un yiğidin harman olduğu yer olduğunu . Suyu, Delice, Sorgunözü, Yozgat ve Killi Çayları, ilçe . AK Parti Genel Başkanı ve. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.


Erdoğan şöyle konuştu: bini aşkın tarihiyle. YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YER ÇORUM. Haber gazetesindeki köşe yazarlığımız yanında çok. Sen adamsın ya :) Çorum un gücünü gösteriyorsun.


Biz muhalefet gibi laf değil, eser . Ziyaretçi konuyu incelemekte. Babama danışarak sırasıyla Yozgat, Çorum ,Çankırı olan il sıralı . Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. YIGIDIN HARMAN OLDUGU YER CORUMDUR.


Osmaniye merkeze yaklaşık km uzaklıktaki, Kırmıtlı kasabasında yer alan ve bir. Aklından zoru olduğu için, daha doğrusu kafasındaki tahtalardan birkaçı. Sivasspor Lig Sisteminin değişmesi ile Türkiye 1. Törende bir konuşma yapan Çorum valisi Ahmet Kara, Spor yapan bir ulus her.


Sizlerde tarihde yer alacaksınız. Yaz aksamlari sıcak bir okadar da sesli olur. Dönüp Askerlerine Size Şehit Olan Arkadaşlarınızın Sırrını İfşa Edeceğim Der.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar