22 Aralık 2017 Cuma

Eslina isminin anlamı diyanet

Eslina İSMİNİN ANLAMI , Eslina ne demek❓ 1. Takvayla Yaşayan,Allah Korkusu İle Günahtan Çok Fazla Çekinen. Duyduğun en ilginç isim nedir ? Anlamı Yanlış Bilinen Kız İsimleri - Mumsema https://www. ESLİNA isminin kökeni nedir acaba? Sümeyye isminin manasını bilemiyoruz isterseniz diyanete sorabilirsiniz. Buğlem, Belinay, Esila, Zümra, Ecrin, Miray, Irem gibi birçok ismin anlamı ne yazık ki eksik veya yanlış biliniyor.


Hafsa ravza gibi Ahsen bunlar anlamı var ama çok uzun olucak isim. DlAndroid App: https://goo. DN Resmi Web Sitesi: http://www. Bu videoda kız isimlerin gerçek anlamını bulabilirsiniz! Bir ismi koyduktan sonra anlam konusunda bir pişmanlık oluşmasını engellemeye . Merve-benim kizimin ismi eslina olcak insallah #129535;.


Mesela Sanem ismi çocuğa verilmemeli, Sanem, put demektir. Aleyna sıkça duyduğumuz bir isim ama anlamı üstümüze bela, sıkıntı demektir” . Kız Çocuklarına İsim Olarak Konur mu. Bir sitede cennet bahçesindeki meyve diye okudum ama anlamı hurma ağacı fidesi demekmiş Kuranda da Line . Lina isminin sakıncası var mı ? Arapça isimler mi arıyorsunuz yeni doğan kızınız veya oğlunuz için? O nedenle isim güzel olmalı ve hoş bir anlam taşımalı. Kış ismini ise hiç kimse kullanmıyor.


Ancak bir isim varki sadece kişide bulunuyor. Karakış anlamına gelen Zemheri ismi yalnızca kişide .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar