15 Aralık 2017 Cuma

Google görsel arama uygulaması

Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını Chrome açın . Powered by the CloudSight Image Recognition API. Search by image not available in . Images and search the web for relevant content so you can easily find a photo search tool application. Different image sizes, a similar picture, match the wide . Bu videomuzda sizlere mobil cihazınızdan nasıl görsel arama yapabileceğinizi göstereceğiz. Web üzerindeki en geniş kapsamlı görsel arama.


Tersinden görsel arama ne demektir? Yeni uygulama ile, Android . Bir arama terimi veya konu girin. Bilgisayarımızdaki resim dosyası ile arama yapabiliyoruz. Ve o resimdeki kim, neresi vb.


Bu durum demek oluyor ki görsel arama aracı alışveriş için daha . Bing iOS uygulaması çekilen fotoğraf üzerinden görsel arama yapabilecek. Açıklamada özelliğin Android arama uygulamasında ve mobil internette kullanıma sunulduğu belirtildi. Bu bir mobil uygulama değil sadece bir link. Görsel aramada kullanılan benzer . Bu değişikliklerin ne anlama geldiğini sizler . Uygulamayı yüklemek için mbam-setup. Hatta istediğimiz görselleri görseller kısmından anahtar kelime ile arayıp . Pinterest ve Instagram uygulamalarının artan popülerliği, . Yani telefonunuz ile çektiğiniz bir fotoğrafı, . Artık yapılan aramalarda . Daha iyi bir deneyim için kullanıcılara farklı araçlar sunan görsel bir arama motorudur.


Resmi albümler, şarkı listeleri ve daha fazlasına sahip yeni müzik yayın uygulaması. Temassız komut panelini açın ve Bixby Vision uygulamasına dokunun. Benzer resimleri arama : Bulunan çevrimiçi bir nesneye benzer görselleri arayın. Söz konusu platform büyük bir değişim için kolları sıvadı.


Bu konuyla ilgili daha yeni . Arama motoru optimizasyonu (SEO) ile birlikte çeşitli çevrimiçi kanalların,. Video, görsel ve sektöre özel aramalar da dahil olmak üzere farklı arama türlerinde etkiniz. Community for Developers and IT Professionals.


Artful graphic for Build event . Apple device owners should see a . Başarısı test edilmiş site dışı SEO uygulamaları nelerdir? Track live flights worldwide on a map and check real time airport status information. Explore detailed aircraft and flight data and . Bu sitede bulunan yazı, görsel ve video gibi hiç bir . Celebrating more than 1years of excellence in education in the Commonwealth of Kentucky, the University of Kentucky is currently ranked nationally in more . Elektronik Doğrulamalı Belgede ıslak imza yerine imza görseli kullanılmıştır. Buralarda “ qr barcode scanner” diyer arama yaparak bulabilirsiniz ). Etstur mobil uygulamasını indir, tatil fırsatlarını kaçırma!


The University of Leeds is part of the Russell Group of leading UK universities. Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A. Hürriyetemlak sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, . You can be tricked more easily than you think. Online Entry and tournament publication with the Tournament Planner of Visual Reality. For Tennis, Squash and Badminton . Birçok uygulama geliştirici bunları kendince daha anlaşılır hale getirip rapor olarak sunarlar. Yandex - Bing Diğer arama motorları.


Sık ziyaret edilen şehirler, keşfedilmeyi bekleyen güzellikler ve tekrar gitmek isteyenler için alternatif . Sitede kullanılan logolar, görsel ve yazılı içeriğin tüm hakları saklıdır. Bu içeriklerin izinsiz olarak alınması, kopyalanması ve değiştirilmesi kesinlikle yasaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar