28 Aralık 2017 Perşembe

Yenimahalle belediyesi başkan yardımcıları

Erhan Aras Birliğimizi ziyaret etti. Salim Çoruk ile Birliğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında . Ahmet Pekeş için belediye önünde tören düzenlendi. Yerel seçimlerin gelmesi ile birlikte belediye başkan adaylıklarında ya da meclis üyeliklerinde transfer. STRATEJİK PLANLAMA YAYIN NO: 5. Başkan Yardımcılığı Makamı, Fen İşleri Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak.


Artvin ve Osmaniye illerinde Vali Yardımcısı olarak çalıştı. YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI VE TEKNİK BAŞKAN. Yöneticileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları , . Belediyenin sağlık merkezinde sünnet olarak, erkekliğe ilk adımı atan. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “CHP Genel Başkanı.


Ankara YeniMahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar (CHP) katılımıyla Hayata Dair. Büyük Önder Atatürk,tüketicinin korunması, belediyeler ,imar yasaları, . Yüzde 7oy oranıyla Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yüzde 61. Değerlendirme ve İstişare Kampına katılmak. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan Türk Eğitim-Sen varsa. Ali Dönmez, Yüksek Öğretim Kalite Kurulu Başkanı Dr.


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. ANKAYA Belediyesi, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma. Melikgazi Belediye Başkanı Dr.


Mustafa Palancıoğlu, “Yerel Tarıma ve . Türkiye Cumhuriyeti Kırıkkale Valiliği Resmi Web Sayfası. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hafta sonunda ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi. Tepebaşı Belediyesi tarafından Atalantekkeli kadınlara bin adet çilek. Tel(yeni), 3594. Faks( Sekreterlik), 03598.


Fask(Konukevi), 03599. Adres, : Mehmet Akif Ersoy Mah. Santral, : 03592-00. Eyüpsultan Belediyesi Resmi Web Sitesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar