11 Eylül 2015 Cuma

Satılık villa bodrum

Bodrum Ortakent Yahşi, Denize mt. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Aradığınız villaları kolayca bulunuz. GÜNDOĞAN DENİZE SIFIR ULTRA LÜKS 5MSATILIK VİLLA. Tripleks villamız Gündoğanda Elit bir içinde olup Muhteşem bir deniz manzarasına sahiptir.


Salon ve açık bir mutfak , iki yatak . Satılık Daireler Muğla sizin için uygunmu? Projenin her evin kendine ait bir bahçesi var. Dairenin Özellikleri Dairelerin iç mimarisi. Gümbet, Gölköy, Tuzla, Konacık bölgelerinde satılık ve kiralık ev, daire, villa , . Portföyümüzde bulunan yazlık villalar , özel havuzlu villalar ve apart daireler en zor beğenenlerin bile seveceği yazlık evler. Kaliteli ve potansiyeli yüksek gayrimenkuller.


Firma siz değerli müşterilerine. Yalıkavak Marina, deniz manzara, özel havuz. Otelin en güzel yerinde bulunan bu yataklı villa , denize karşı uzanan nefes kesen manzarasıyla lüks yaşamı ayağınıza kadar getirir. Villanın göz alıcı terasında . Bu bölgede yer alan villa konseptleri, balayı villası, lüks . Karaİncİr sİtesİ, beyaz eşya ve evleri özeldir buranın mavisi, akyarlarda satilik vİlla , denizinin.


Antik çağlarda Halikarnassos adıyla bilinen ilçenin tarihi MÖ. Muhafazakar, havuzlu, doğayla iç içe, balayı, lüks ve diğer birçok seçeneği en uygun fiyatlarla kiralayın! Kiralık villa seçeneklerini hemen inceleyin. Kalkan kiralık villa ve yazlık,kaş,fethiye kiralık villa ,özel havuzlu villa ,muhafazakar villa ve balayı villaları seçenekleri için sitemizi ziyaret edin. Türkiye´nin her bölgesinden en uygun fiyatlı ve kaliteli kiralık villa bulabilirsiniz.


Muhafazakar villa ve islami tatil anlayışına uygun, aile ve balayı villaları. Farklı bölgelerde özel havuzlu, deniz manzaralı, korunaklı tatil villaları. Kaleiçinde ve Konyaaltı sahilinde sıradışı bir deneyim.


Yeşil ve mavidir MARMARİS. Nasıl anlatsam, nerden başlasam. Narenciye Ağaçları Arasında.


Sahibinden satılık daire kiralık ev işyeri arsa ve tüm kamu kurumlarından satılık kiralık emlak ilanları için tek site: kral ilan. MALTEPE İDEALTEPE MAHALLESİ SATILIK DUBLEX DAİRE DETAYLI BİLGİ. Budget Türkiye araç kiralama ofisleri, araç filosu ve rezervasyon işlemleri için sayfamızı ziyaret edin.


Kocaeli kandıra kerpe kefken cebecide satılık kiralık daire ev arsa bulunur. SEYREK KÖY VİLLA KENTTE 8MARSA ÜZERİ NAT. BODRUMDA APART HOTEL SATILIK. Sevkon Gayrimenkul tarafından dönümlük alan içerisinde villadan oluşan proje, hem bölgenin doğal ortamını birebir yaşamak isteyenlere hem de modern.


ARSA; BİNA; MESKEN; İŞYERİ; VİLLA ; AHŞAP EV; DİĞER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar