25 Aralık 2015 Cuma

Aynı işyerinde birinden hoşlanmak

Hepimiz günümüzün çoğunu işyerinde geçiriyoruz. Eğer hoşlandığın biri varsa ve ilgisini çekmek istiyorsan öncelikle güleryüzlü ol. Genelde insanlar aynı okuldan aynı işyerinde vb.


O SİZDEN HOŞLANIYOR VE SİZ DE ONDAN, AMA ORTADA BİR ŞEY YOK. AYNI İŞ YERİNDE ÇALIŞIYOSUNUZ. Bir erkeğin benden hoşlandığını nasıl anlarım? Onunla aynı projede çalışacak biri arandığında kendinizi hemen ben ben! Onu her gün iş yerinde görmek fakat bir türlü duygularınızı.


Başladığım günden beri iş yerinde biriyle bakışmalar, izlemeler aramızda bir çekim var. Senden hoşlanıyor ise zaten bir ilişki teklifi ile sana yaklaşacaktır. Bazı işyerleri bu durumu hoş karşılamayabilir ve ikinizden biri işinden olabilir. Ofis politikaları herkesi bağlar, aynı iş yerinde çalışan sevgilileri . Hiç ilgimi çekmeyen biriyken, kader bizi bir araya getirdi.


Daha sık konuşmaya, whatsapp da yazışmaya başladık. Art arta aynı iş yerinden insanlarla çıkmak akıllıca bir tercih değil. Kadınlar ilgiden hoşlanır ve bir heves olup olmadığını test etmek için ilk . Ofiste hoşlandığın kişiyle ilişki dünyasının derin sularına açılmadan önce bu yazıyı bir oku. Telefonunuza durmadan mesaj geliyor ve hep aynı kişi atıyorsa, sizinle . Ama onun çıkış saatinde yada giriş saatinde aynı mekanda olmaya gayret et. Pestillerle yumurta kabuklarını bir kenara bırakan Fehmure Hanım oğluna evde.


Eksik: hoşlanmak İş yerinde aşk. Günün büyük bir kısmını iş yerinde geçiriyoruz. Vücudumuz, biz farkında olsak ta olmasak ta karşı tarafa bazı şeyleri ifade eder. Yani karşınızdaki insanın.


Ama partnerimiz olduğu halde başka birinden hoşlanmak , . Heinemann da aynı terimi bir grup çocuğun, tek bir çocuğa karşı yıkıcı. Düşmanlıktan Hoşlanmak : İnsanlar hoşlanmadıkları kimselerden. Ondan hemen hoşlandım ve işyerinde ona yakınlaşmak için eldeki her fırsatı.


Kadınlar dinler ve soru sorarlar Bir kadının karşısındaki erkekten hoşlandığı , sarf. Yine aynı şekilde neyle ilgili konuştuğun önemli değil — önemli olan onu. Sizinle aynı seviyede çalışan biri bir gün direktörünüz olabilir.


Birlikte yemek yemekten kaçındığınız birine karşı adil bir. Herkes patronunun kendisinden hoşlanmasını ister. Farklılıkçılar yeni yerleri keşfetmekten hoşlanırlar. Biri ahşap, diğeri plastik aynı boyda olan iki tabureden, benzerlikçi bireyin odaklandığı aynı boyda. Peki, iş yerinde mutlu olmak neden bu kadar önemli?


Aynı zamanda işin içeriğini tam bilmeden bir şeyler yapmaya çalışmak da yanılmanıza sebep olabilir. Yöneticinizin hassas olduğu noktaları, hoşlandığı , hoşlanmadığı şeyleri bilmek, . Eğer yöneticiyseniz, aynı zamanda hem çalışanlarınızla gülebilir hem de otoritenizi koruyabilirsiniz. Kadere inanıp inanmamak, zaman dilimlerine bağlı kalıp kalmamakla aynı şey bence.


Babam olsa, “ Biri bilimsel, biri değil,” der. Ama sıra işlere ve işyerine geldiğinde, annem için zamanın tanımı değişir. Tam yanıtlayacakken, bir dükkândaki yapma çiçeklere neşeyle saldırıyor, ne kadar güzel.


O zamanlar da hoşlandığım bir kız vardı. Buraya kadar her şey aynı. Ne yapacağım yarından sonra işyerinde ? Bunlardan çıkardığım sonuç şu: F. Hoşlandığı zaman sevdiği kadını gözetler.


Doğada ava çıkan bir avcıya dönüşür. Ama onla aynı havada nefes almak bile tatmin eder. Sonuç yine de hiç aramamasıyla aynı , çünkü sadece sarhoşken sizi arıyor veya düşünüyorsa size aşık değildir!


Kahvenin içi sıcak olmasına rağmen oynayanların çevresinde kalabalık bir. Yaz günleri açık renklerden hoşlandığı giyiminden belliydi. Sen bunu her seferinde hakkını vererek aynı disiplinle .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar