22 Aralık 2015 Salı

Optimum sinema halk günü bilet fiyatları

Ankara - Optimum Avşar Adres : Optimum Alışveriş Merkezi Eryaman Ayaş Yolu. BİLET SATIN AL MENÜSÜNE TIKLAMADAN ÖNCE SEANS SAATİNİ SEÇİNİZ. Adana - Optimum Avşar Adres :Hacı Sabancı Bulvarı No:Optimum AVM. Ankara Optimum Avşar sineması hakkında bilgi alıp, bilet fiyatlarına, seans bilgilerine,. Cinemaximum Optimum İzmir sinema salonundaki filmleri ve seanslarini ögrenmek, dilediginiz filme bilet satin almak için tiklayin.


TL en ucuz sinema burada :) Olumlu oyOlumsuz . Göztepe Avşar Optimum sinema salonunda gösterimde olan filmler ile film seanslarını görüntülemek ve bilet almak için hemen tıklayın! Adana Optimum Avşar sinema salonunda gösterimde olan filmler ile film seanslarını görüntülemek ve bilet almak için hemen tıklayın! E- bilet rezervasyonu var, rezervasyon için zaman seçin. Avşar Sinemaları için yazılan Bilet ve Optimum şikayetleri için tıklayın! Optimum Sinemaları, Ankara: yorum, makale ve resme bakın.


Hafta ici optimumda sinemaya gideyim dedim ve ptimumda filime girdim Hafta ici fiyat. D filmler için gözlükler fiyata dahildir. Perşembe günleri anlaşmalı sinemalarda bilet alana bilet bedava!


Cinemaximum sinema salonlarında bilet fiyatları her salonda farklılık gösterebilir. Adana Optimum , sinemasever Adanalı ziyaretçileri için kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Sinema bileti uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Satış fiyatı farklılık gösteren şubelerimiz Esas Burda Avm – Prestige sinema. Vizyondaki filmler ve seanslar hakkında bilgilerin verildiği sitede çevrimiçi bilet satın alma, salondan görüntüler ve iletişim detayları bulunuyor.


Cinemaximum Sinema Biletinde İndirim , sen de bu cazip İstanbul Sinema fırsatı için. Seansın dolu olması durumunda bir sonraki seansta bilet kullanılabilecektir. Keyfin Mozaiği Sinema Palladium Antakya AVM, teknolojinin en son olanaklarıyla.


Ekim 20Çarşamba günü misafirlerine açtı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar