30 Aralık 2015 Çarşamba

Gs kombine@galatasarayorg

Kombine kart genel satış dönemi devam ediyor! Sarı-Kırmızılı kulüp satışların Haziran Pazartesi yapılacağını duyurarak şu . Sezonu kombine kart genel satış dönemi başladı! Sneijdere olmazsa ne kombine , ne de forma satamazlar istedikleri kadar transfer yapsınlar numara olmayınca oyunu kim… Read more. Sitede, bilet satışı, kombine satışı ve bilet devir işlemlerinin yanı sıra, ağırlama.


Divan Kurulu üyeleri için düzenlenen Yıllık kombine kart”. Contact and general information about the website galatasaray. Beyoğlu GSStore kombine satışı. Başarıların bir parçası olmak istiyorsan tribündeki yerini al, bu sezon da unutulmayacak zaferlere . Sadece GS Bonus kart sahiplerine ödemelerde 3-6-taksit imkanı.


Bu sorunun aşılması için ilk. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Trabzonspor maçının. Resmi bilet sitemiz, bilet. E-mail: gskombine@ galatasaray. E-Mail: basketkombine@ galatasaray.


Yani denilebilir ki memlekette ilk kombine. Ayrıca kombine kart sahipleri de açık antrenmanı izleyebilecek. Hesabında para olmasa bile maç bileti veya kombine alabilmeni sağlayan Passolig .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar