21 Aralık 2015 Pazartesi

Izmir torbalı denize uzaklığı

Yeniköy ile Özbey köyleri arasında bir tepe . Peki nereye dökülsün, var mı öneriniz, denize mi döksünler? Torbalı rakımı metredir. Rakımı ( deniz seviyesinden yüksekliği) 1metredir . Yazıbaşı Sağlık Ocağı metre uzaklıkta , dk yürüme mesafesi. Mermerci metre uzaklıkta , dk yürüme mesafesi. Ege Denizine dik uzanan Bozdağlar dizinini üzerindeki Bayındır ( 5m).


Konak, Alsancak, Behçet Uz Hastanesi yakını, Atatürk Lisesi, Amerikan Kültür. Kayıkta bulunan diğer vatandaşa ulaşmak için AFAD ve deniz polisi ve. Denize Uzaklık , Yürüme Mesafesinde. Gümüldür arası km İstanbul - Gümüldür arası 5km uzaklık bulunur.


Gediz (Hermos) Nehrinin denize ulaştığı noktadaki ovaya hâkim bulunan. Alaçatı, Çeşme, Foça, Selçuk, Şirince ,. Ege Bölgesinde, İzmir iline bağlı Çeşme ilçesi, km. TL fiyatından başlayan 3satılık konut bulunmaktadır.


Denizpınarı Ormaniçi Dinlenme Yeri, enfes bir deniz manzarası. Güzel şehrim İzmir , deniz konusunda çok şanslı bir yer. Muhteşem deniz manzaralı kiralık oda. Market torbaları ile koştura koştura limana vardık. Bu kayalığa uzaklığı nedeniyle pek dalış yapılmadığı için olsa gerek çok fazla canlı ile karşılaşıyoruz.


Deniz Rent A Car (Ferdi Yeşilyayla). Elektrik, su problemi olmayan villaların denize uzaklığı 1metre. ZMİR TORBALI ROOF FLAT TERRACE.


Müstakil Ev İzmir Ödemiş Sekiköy yer almakdatır Satılık Konut- 30TL 1+oda Satılık Müstakil Ev Soba. Türkiye, IZMIR , Merkez, -, 200. KEMALPAŞA - TORBALI - SEFERİHİSAR - KUŞADASI ( İZMİR ) ARASI DİRİ FAYLARI:. Aliağa, İzmir ve Bergama uygarlıklarından izler taşimaktadır.


Bornova Çağrı merkezine arkadaşlar aranmaktadır iş ilanları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar