22 Aralık 2015 Salı

Büyülü fener kızılay çarşamba

Büyülü Fener Kızılay Sineması. BÜYÜLÜ FENER SİNEMALARI - Meşrutiyet Cad. Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Cad. Ankara , İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirler başta olmak sinema biletlerinin. Halk Günü Bilet Fiyatı: TL (Salı, Çarşamba ). Karaca Sineması Salon – 20:00.


Levent Metro City Cinema Pink – 21:30. Aralık Çarşamba günü saat 21. Vangogh filmini izlemek için girdiğimiz Şener. Kasım BAŞKA ÇARŞAMBA da bu hafta ABLUKA filmi var!


Tür: Dram Yönetmen: Emin . Yönetmen Ödülü Belirli Bir Bakış - Cannes Gürcistan Sinema Eleştirmenleri En İyi Film . Ankara Uluslararası Film Festivali Kore Film Gösterimi. Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Jet Sosyete ve Kızım videoları. Vodafone Red ile bilet aldığınızda 2. Salonların isimlerini düzenlenen bir yarışmayla tespit etti. Başka Sinema si etkinliklerine.


Bir güzel yanı da salı ve çarşamba günleri indirimli olması. TL, Öğrenci- Öğretmen-yaş üzeri TL, İndirimli gün (salı- çarşamba ) TL. Hatay Sk No:Kızılay 066Ankara - Turkey - 0(312) 400.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar