25 Temmuz 2017 Salı

Adana optimum sinema bilet fiyatları

BİLET SATIN AL MENÜSÜNE TIKLAMADAN ÖNCE SEANS SAATİNİ SEÇİNİZ. E- bilet rezervasyonu var, rezervasyon için zaman seçin. Seansları tarayıcıda ya da.


HER ÇARŞAMBA GÜNÜ SUNULAN İNDİRİMLİ SİNEMA BİLETLERİ. Optimum Outlet ile her gün indirimin, sınırsız eğlence ve alışverişin tadını çıkarın! Sitemiz üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Aile filmi Avşar Sinema salonlarında!


Vodafone Red ile bilet aldığınızda 2. Satış fiyatı farklılık gösteren şubelerimiz Esas Burda Avm – Prestige sinema. Cinema Arıplex, Adana: yorum, makale ve resme bakın. Avengers Infinity Warun ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Talep edilen şifrelerin geçerlilik süresi haftadır. Geçerli Olduğu Lokasyonlar ŞEHİR - SİNEMA.


SİNANPAŞA MAHALLESİ OPTİMUM AVM HACI SABANCI BULVARI YÜREĞİR - ADANA. Usta elinden, hızlı, doyurucu ve uygun fiyatlı yaprak döner! Sinema Bileti Grup ZORLU CENTER, Tüm Cinemaximum'larda geçerlidir. Mobil uygulamayı indirin, kimliğinizi gösterin, biletinizi hemen alın.


Adana Arıplex, Antakya Palladıum Cinens. Birbirinden lezzetli Burger King ürünleri ile değişik fırsatlar ve kampanyalar sizleri bekliyor. Detaylı bilgi için tıklayın! TL değerinde hediye çeki verielecek olup ön elemeyi geçenlere çift kişilik sinema bileti AVM tarafından verilecektir.


Anasayfa Kurumsal GГ¶sterimdeki Filmler Gelecek Program Fiyat Listemiz. Konser tiyatro sinema futbol basketbol voleybol biletleri ve çok daha fazlası burada. Metropol Sinemasi Fiyat Listemiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar