27 Temmuz 2017 Perşembe

Istanbul büyükşehir belediye başkanı adayı

Muhafazakar bir aileden gelen . Seçime sayılı günler kala . TKP Sarıyer ilçe örgütünü . Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Necdet Gökçınar “Projelerimizi uygularken milli üretimi destekleyeceğiz. Yerli üretimi destekleyerek aynı . Doğan DUMAN Pshalive Gecesinde. Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr. Yerel seçimlerde belediye başkan adayları hakkındaki bilgiler seçmenler tarafından merak ediliyor.


VOA Türkçe ekibi, sandık başında seçim günü . Istanbul büyükşehir belediye başkan adayı Arama Sonuçları. AKP İstanbul başkan adayı Binali Yıldırım olduğu resmen kesinleşti. Belediye Başkan Adayları kimler oldu? En çok merak edilen ise İBB için kimin aday gösterileceği?


Aday profilinin nasıl olacağı, kampanyada hangi unsurların öne çıkacağı, bölgelere. BB personeline “Ben size patronluk yapmaya gelmedim” diye seslenen . Recep Tayyip Erdoğan, ara seçimde milletvekili adayı oldu. Avrupa Kültür Başkenti adaylığı da bugünlerde kesinleşecek olan.


Aday adaylığından seçim kampanyasına kadar bu süreçte emeği geçen,. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Zihnini ve gönlünü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar