28 Temmuz 2017 Cuma

Yumurta donasyonu bebek kime benzer

Bebek kime benziyor sorusu yenidoğan bebek ziyaretlerinin en . Ya da yumurta veya sperm donörünün bununla bir alakası var mı? Donasyon ile gebelik sūrecim. Başkasının yumurtası ya da spermiyle çocuk sahibi olanlar, gerçek anne-baba mı ? Daha önce kere tüp bebek tedavisi görmüş ve başarısızlıkla sonuçlanmış bir hasta bu tedavinin ardından yumurta donasyonu ile çocuk sahibi olmuştur. Son dönemde uygulanan tüp bebek yöntemleriyle çocuk sahibi olmak isteyen binlerce ailenin. Embriyo nakli (donasyonu) ne anlama gelir?


Sonuç olarak, yumurta donasyonu yaklaşık yıldır tüm dünyada uygulanan bir yöntem. Dünyaya gelen bebek gözlerini annesinden, saçını babasından, tenini. Diğer taraftan çocuğunuz sizin çocukluğunuza benzer davranışlar . Doğurup bebeğini çöpe atan da var, yillarca bebek hasreti çektikten sonra evlat . Her yolu denedikten sonra, yumurta donasyonu sayesinde baba oldunuz.


Bize benzer mi benzemez mi diye de düşünmedik. Tüp bebek tedavisinde yumurta nakli nasıl yapılır ? Yüzü size, saçları büyük annenizinkine, gözleri babasının gözlerine benzeyebilir. Hangi vericinin kime yumurta verdiği hakkındaki bilgiler kayıt edilerek saklanmalıdır.


Gebelik için sağlıklı bir rahme sahip olan her kadın, yumurta nakli ile gebelik tecrübesini edinip çocuk sahibi olabilir. Herhangi bir nedenden dolayı yumurta gelişimi olamayan ve genetik problemi olan bayanlarda gebelik şansını arttıran bir yöntemdir. Kıbrıs tüp bebek merkezleri hakkında merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.


Sperm donasyonu işleminde gebelik başarısı anne adayının yaşına, yumurta. Sperm nakli tedavisinde düşük veya doğum defekti normal gebelikler ile benzerdir. Ama başkasının sperm ve yumurtasıyla çocuk edinmek, evlat edinmek mi. Bir çiftten elde edilen yumurta ve sperm laboratuar ortamında dölleniyor.


Bu çocuk ileriki hayatında kime ne diyecek, kiminle nasıl olacak? Sperm ya da yumurta donasyonuyla dünyaya gelen bebek kime benzer ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar