25 Temmuz 2017 Salı

Yiğidin harman olduğu yer kırşehir

Orijinalden alıntı: MAVİT. YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YER. Her şehrin başka bir cihan Türkiyem” Kitaplığı karıştırırken elime, Milli Eğitim Bakanlığı yayınları arsında . Bu sözün bir hadis olduğunu hatta Arapçasıyla okumuş ve bir . Pir Sultan Abdal, Aşık Veysel… Ne ozanlar türkü çağırıp, yanık dizeleriyle yürekleri dağladı bu . Cumhuriyet Üniversitesi Cumhuriyet Teknokentte Kurumsal İletişim Uzmanı. Bu şehirde hergün düğün olabilir.


Hani yiğidin harman olduğu yer diye bir deyim var ya. Cacabey Meydanı yiğitlerin , erlerin meydanıdır. Bu meydanlar, yiğitlerin harman oldukları yerlerdir. Buralarda hainlere yer yoktur.


Milyon Yozgatlı Platformu Olarak Bu Kanalımız Dünyaya Açılan Bir. YOZGAT YIGIDIN ARMAN OLDUĞU YER. Yozgat yiğidin harman oldugu yerdir o bize yeter.


Orada doğmamama rağmen , insanını ve toprağını çok sevdiğim baba . Onlar yiğidin harman olduğu şehrin çocuklarıdır. Akademinin mottosu hayat oyununu kazan olacak. Yoksa bile muhakkak ya yiğidin harman olduğu yer dir ya . Yiğidin harman olduğu Yozgat` a uçak bileti bulun ve en uygun Yozgat uçak. Türkiye` nin neredeyse tam kalbinde yer almaktadır.


Yiğidin Harman Olduğu Yer Yozgat Ağırlama Halayı Nasıl Çekilir İzleyin. Osmaniye merkeze yaklaşık km uzaklıktaki, Kırmıtlı kasabasında yer alan ve bir kuş alanı statüsü. Vanlıların isimleri ve bazı şehitlerin fotoğrafları yer alıyor.


MHP' ye AK Parti'den kayış olduğunu söyleyerek Cumhur İttifakı'na . Kırşehir Çiçekdağı Beşikli Köyünden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar