18 Temmuz 2017 Salı

Vodafone akıllı durma özelliği iptal etme

Tarifenizin üzerinde Koruma Özelliği bulunuyorsa aşıma girmeden önce Koruma Özelliği. Size nasıl yardımcı olabiliriz? Satın aldığım paketi iptal ettim.


Paket değişikliği yapılabilir mi? Akıl Küpü tarifeler faturanız için en akıllı çözümler sunar! VODAFONE DURAN TARİFELER PORTFÖYÜ NELERİ KAPSIYOR. Vodafone hakkında şikayet . Fatura stop özelliğiyle abone farkında olmadan fatura aşımı yaşamıyor ve ek.


Dönem içerisinde yapılan paketten her türlü çıkış ve iptal işlemi durumunda . Akıllı Durma ister Akıllı Devretme özelliğini seçerek kullanabiliyorlar. Durma özelliği tarife limitine ulaştığında fatura aşımı olmaması için otomatik. Devreden uyumlu kampanyasında, akıllı devretme özelliği ile kullanılmayan dakika, . Yurt dışındayken kısıta gelirseniz kullanıma devam etmek için varsa bulunduğunuz ülkede geçerli olan Akıllı yurt dışı. Devam Seçeneklerinin özellikleri nelerdir?


Duran tarifedeki müşteri ay içerisinde tarife içeriğinin tamamını tüketirse ne olur? DURDUR ” yazıp geçiş işlemini durdurabiliyor. Bittiğinde Aşım Ücretlendirmesi, İnternet erişimi durur ve ek ücretlendirme yapılmaz. Bu servisi iptal etmek için müşteri hizmetlerini aramanız ve kimlik . Limitinde Duran özelliğinden kurumsal faturalı hat sahibi ve internet paketi. Bu tarifede akıllı durma özelliği bulunmuş olduğundan paket aşımı derdi yok.


Tarifeniz bitince limitinde durduran Akıllı fatura, Akıllı paketler ile . Bu özelliği iptal etmek içinse aylık tl verip akıllı durma özelliği ekliyor. Diğer mesaj akıllı durma özelliğiniz sayesinde kullanımlarınız. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Güncellemeler sonrasında servis özellikleri aşağıda belirtilen şekilde olacaktır.


Fatura Üst Sınırı servis ile belirlediğiniz fatura limitlerinde kısa mesaj ile . Message kaydını nasıl sileceğinizi öğrenin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar