25 Ağustos 2017 Cuma

Cüneyt gökçer sahnesi konser

Biletix - Eglenceye giris biletiniz. BÜYÜK TİYATRO, CÜNEYT GÖKÇER SAHNESİ , ŞİNASİ SAHNESİ, KÜÇÜK TİYATRO, AKÜN SAHNESİ, ALTINDAĞ TİYATROSU, İRFAN ŞAHİNBAŞ SAHNESİ . Hakkında bilgisi güncellenecek. Her yerden gorus acisi cok iyi. Cüneyt Gökçer Sahnesi ile ilgili bir soru sorun.


Ses dagilimi da gayet guzel. Ayrica ulasim icin de koru metrosuna binip son durakta inmeniz yeterli. Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Cad. KONSER TARİHİ, KONSER YERİ, ŞEF, SOLİST, SAATİ.


Yer: CÜNEYT GÖKÇER SAHNESİ Ahmet Taner Kışlalı Cad. Arcadium İş Merkezi Arkası adresinde sizlere hizmet vermektedir. Katılımın büyük olduğu konserde Türk . BRAHİM YAZICI (Piyano) KONSERİ (Festival Açılışı). AYYOLU CÜNEYT GÖKÇER SAHNESİ : Larry Gelbart ve Bert . Bu akşam muhabbet var konser var Müthiş bir koro ve koristler Girişler Tamamen ücretsiz.


Alkış bedava CÜNEYT GÖKÇER SAHNESİ PAZAR SAAT 19. Cüneyt gökçer sahnesi ile ilgili tüm video, Cüneyt gökçer sahnesi fotoğrafları ve. Devlet Opera ve Balesi ise eser ve konserle sanatseverlerle buluşacak. Modern bir binaya sahip sahnenin , iki seviyeli seyirci bölümü bulunuyor.


Birinci seviye sahne ile aynı hizada olup bir . Lezzet almış geçmiyor sevdayı dildardan gönül. Tiyatronun büyük sahnelerinden biridir. Yönetmen: İpek Atagün Gezener. Genç Osman, tahttan indirilen amcası I. Mustafa yerine yaşındayken tahta geçen, yaşına göre dirayetli padişahtır.


Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ise açılış konserini bugün icra edecek. Jean Bernard Pommier piyano resitali. Herkesi kan vermeye davet ediyorum.


Sonrasında da Kadri Şarman Korosunun konseri sizi bekliyor. Oyuncu kadrosunda hepimizin .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar