30 Ağustos 2017 Çarşamba

Hastane temizlik eleman aranıyor

Hemen iş başvurusu yap sen aradığın işe, firma aradığı elemana . Cinsiyet ayrımı yapmadan temizlik elemanı yapan bu hastaneler çalışanlarına asgari ücret ve sigorta yaparak sıcak bir . Sisteme Üye Girişi yapmanız gerekmektedir. Temizlik Görevlisinde Aranan Şartlar:. FİRMAMIZDA ÇAY VE TEMİZLİK İŞİNE BAKACAK BAYAN ARANMAKTADIR. ARANAN NITELIKLER - Tercihen benzer görevde en az . AY SERVİS VE TEMİZLİK ELEMANI. Kısaca yapılacak bu alımlarda adaylarda aranacak ortak özelliklere göz.


TYP devlet hastanelerine temizlik. Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı ) 2kişi,. OFİSİMİZE çay- temizlik işlerine bayan eleman aranıyor. Güncel eleman iş ilanları temizlik elemanı arayanlar buluşma noktası Sabah.


Bay bayan tüm iş ilanları için tıklayın. AY YEMEK VE TEMİZLİK KONUSUNDA TECRÜBELİ İŞİNDE TİTİZ ELEMAN ARANIYOR. Yemek ve temizlik personeli Aranıyor. Baskılı poşet atölyesinde çalışacak yardımcı eleman alınacaktır. Sultangazi çevresinde bi hastanede temizlik görevlisi vaya çaycılık işi arıyorum.


Bayan temizlik elemanı aranıyor. BURAKHAN TURİZM İNŞAAT İTHALAT . Hd Konut İnşaat San Ve Tic. Otelde çalışacak bayan temizlik elemanı aranıyor. LÜTFİ KIRDAR KARTAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. Ambulans şoförü, klinik elemanı , elektrikçi, güvenlik görevlisi gibi birçok.


Tren Makinisti Sertifikasına sahip olmak şartları aranır. MAAŞ HESAPLAMALARI BİLEN DENEYİMLİ BAYAN MUHASEBE ELEMANI. CV yolla ve aradığın işi hemen bul.


Bankalarda, hastanelerde , sitelerde, holdinglerde, iş yerlerinde, o. Anneannenin sobadan çıkarıp hastaneye götürdüğü bebek, yaşam mücadelesi veriyor. Hasta Kabul Sekreteri arayışımız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar