24 Ağustos 2017 Perşembe

Etiler satılık villa

TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Site Özellikleri: Yüzme havuzu Fitness Tenis kortu Çocuk oyun. Ankastre Fırın, Alarm (Hırsız), Boyalı, Bulaşık Makinesi, Buzdolabı, Duşakabin, Ebeveyn Banyosu, Fiber İnternet, Fırın, Giyinme Odası, Gömme Dolap, Görüntülü.


Boğazda kiralık, satılık villa , yalı, . Geniş ve çok keyifli bahçe kullanımı. Bin 2metrekare alandan. TL den başlayan fiyatlarla satılık adet müstakil evler ilanı arasında arama yapabilirsin.


Etiler içinde satılık emlak. Mülk Tipi: Villa (İşyeri). Levent, Beşiktaş, İstanbul-Avrupa. MARSA İÇİNDE YÜZME HAVUZLU. Satılık ve kiralık emlak ilanları.


Nasıl bir Daireler aradınız ? STİNYE- ETİLER -AKATLAR-LEVAZIM ULUS-BEBEK-ORTAKÖY-ARNAVUTKÖY ve bütün BOĞAZ HATTI LOKASYONLARINDA Kİ,A SINIFI RESİDENCE, DAİRE . Aradığınız özelliklere ve hatta daha fazlasına sahip yüzbinlerce konut ilanı Hurriyet . ETİLER SATILIK MAYA RESİDENCE DA MOBİLYALI BAHÇE KATI. Diğeri ise ulus savoy sitesi nde satılık villa fiyatları. BEBEK SIRTLARINDA SATILIK MUHTEŞEM BOĞAZ MANZARALI TRIPLEX VILLA.


MİLYAR TL ÖDENEN ARAZİYE NE YAPILACAĞI BELLİ OLDU! NEMLİ MANŞETLERİ toki toki evleri toki satılık daire . TURYAP Turyap Gayrimenkulün olduğu her yerde. MALTEPE İDEALTEPE MAHALLESİ SATILIK DUBLEX DAİRE DETAYLI BİLGİ İÇİN;.


BODRUM SATILIK MÜSTAKİL VİLLA DETAYLI BİLGİ İÇİN; 0212-291-3-. Beylikdüzü İSTANBUL TÜRKİYE Şahane Deniz manzaralı, Merkezi konumda, Müstakil, Bahçe kullanımlı, Harika, keyifli bir villa, 5+SATILIK VİLLA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar