22 Ağustos 2017 Salı

Google yüz tanıma

Yüze göre gruplandırma özelliğini nasıl etkinleştireceğinizi öğrenin. Bir adım ileri gittiğinizde, yüz algılamayı sağlayan desen tanıma teknolojisi, algılanan. Mobil uygulama geliştirirken yüz tanıma , metin tanıma veya barkod okuyucu gibi özellikleri hızlıca.


B Use FaceLock to protect your apps with your face ! Your face is the key to unlock them. Bu bedelsiz gizlilik koruyucu, ayrıca . Optik Karakter Tanıma (OCR), otomatik dil tanımlama özelliğiyle birlikte,. Mayıs ayında düzenlenecek . Sesle eşleştirme şu an için en çok kullanılan asistan özelliği. Ne genel hoş bir görünüm oluşturur?


Basketbol Sahası içinde yer . Yüz tanımlama bu süreçte çok önemlidir. Fakat bazı özellikler bazı ülkelerde kullanılamıyor. WordPress ve Web üzerine makaleler yazan ve yazılımcıyım diye ortada dolanan bir deli :) Birkaç ay içinde taze baba :D . Sesl ile eşleştirme şu anda için en fazla kullanılmakta olan asistan özelliği olarak öne çıkıyor. Yapay sinir ağları ve tanıma sistemleri. Demans veya İletişim Bozuklukları Olan Hastalar ve Bakıcıları için Yüz Algılama, Yüz Tanıma ve Ses Analizi Yeteneklerine Sahip Yeni Bir Yardım.


Viewdle için milyon dolar ödeyeceği . Teknoloji ve internet dünyasından güncel haberler . AI Labs firmasında başta yüz tanıma olmak üzere yapay zeka ile bilgisayarlı görü . Burada bir ürünü ya da markayı övecek değilim, farkettiğim ilginç bir teknolojiyi . Bu özellik sevilmiş olmalı ki info cardları bir adım daha ileriye taşıyarak . Fotoğraflar uygulamasını kullananlar . Picasa yüz tanıma yazılımı kullanır ve bu, mevcut fotoğraflarınızı organize . Sonuçlar, fotoğraf kalitesi ve çözünürlüğü göre değişebilir. Android Q ile Face ID benzeri bir yüz tanıma , uygulama. Bir fotoğraf seçin bir ön yüz genişliğini 120 . Başkan Eric Schmidt eğer yüz tanıma teknolojisini uygulamaya koyarlarsa, son derece dikkatli davranacaklarını belirtti. Düzenlediğiniz organizasyonlarda, partilerde ya da kamplarda, kısacası yoğun katılımın olduğu tüm etkinliklerde fotoğraf çekmek çok keyifli, . Evet, yanlış okumadınız, arama motorları bunu . Kullanılan uygulamaların sayısı şu anda . Yeni bir araştırma, bilineni tekrar ispatladı ve yüz tanıma algoritmalarının beyaz erkekleri daha iyi tanımladığını gösterdi! Bu sayede bir kişinin fotoğrafını çekip kişisel . Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor.


Daha sonra yeniden deneyin. Komik resimler, masaüstü için duvar kağıtları, şemalar ve resimli rehberler - sorgularınıza görsel şeklinde yanıtlar, resim ve fotoğrafa göre arama. Kayıp ve aranan kişileri bulmak için yüz tanıma yazılımından çokça.


Bankası mobil bankacılık uygulaması İşCep ile ihtiyaç duyduğunuz her an her yerden bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirin. Microsoft Visual Studio kullanarak yüz tanıma programı yapmayı. Genel olarak çok hızlı tepkiler vermese de stabil bir performansı var. Pie işletim sistemini ile çıkan cihazda, parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma desteği bulunuyor.


Parmak izi okuyucu ve yüz tanıma. Görüşme esnasında aktif çift sim kart. Ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma ile kilit açma özelliklerinde yapılan iyileştirmeler sayesinde cihazınızı daha güvenil bir . A1aktüel ürünler kataloğu Nisan . Nizamiye girişlerine plaka ve yüz tanıma sistemleri yerleştirilmesi.


Nizamiyede dur ihtarına uymayan ve kaçan araçları güvenli bir mesafede . M arka, 5MP ön kameralı, 16GB dahili hafızalı, çekirdek işlemcili, Android işletim sistemine sahip, yüz tanıma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar