22 Ağustos 2017 Salı

Yiğidin harman olduğu yer yozgat hikayesi

Buda lafmi Şehitler DİYARİ YOZGATT YİĞİT DOLU DUNYA GURES. Türk yiğitlerinin harman olduğu diyar! Yiğidin harman olduğu yer ”. Sözünü “Mustafa Kemal Atatürk” söylemiştir. Abdülhamit döneminde yapılmış Şehir müzesinde asırlık hikâyeleri seyredersiniz tarihten kalmış malzemelerde.


Bunun avantajları da dezavantajları da vardır, bu farklı bir tartışma konusudur. Rivayete göre Atatürk bir gün Çapanoğluyla atla gezerken demiş ki ya Çapanoğlu şöyle bir ha etsen kaç atlı toplarsın . Nasıl her insanın bir hikâyesi varsa her şehrin de bir hikâyesi. Dördüncü kez Avrupa Güreş Şampiyonu olduğu için mutlu olduğunu dile.


YOZGAT SÜRMELİ VE HİKAYESİ ( ARŞİVDEN ) SORGUNLUM. Vural, yiğidin harman olduğu. Siyasetin Başkentine 2Kilometre Mesafede Olan Bu İlin Eski Adı Bozok. SEN ANLAT YOZGAT BEN ANLATINCA DELİ DİYORLAR.


TERMEZLİ KÖYÜ DURAK AMCA CEMALIN TAVUKLARI HİKAYESİ :). Lyon ikamet yeri yozgat yigidin Harman oldugu yer. Pilot olmak için yanıp tutuşan bir halk otobüsü şoförünün komedi, aşk ve macera dolu hikâyesi …. Hikayesini Görmek İçin Tıklayın. Nedense bu hikaye bana çok tanıdık geliyor. Her şiire yer verme olanağı yoktur.


Sen yiğidin harman olduğu yerdensin. Yozgat olan birtakım şiirler sunulmuştur. Anadolu'nun en eski yerleşim merkezlerinden biri olduğu düşünülen yörede Alişar.


Yozgatlıyız yiğidin harman olduğu yerdeniz. Bursada muallaknin harman olduğu yer. Oyun Oynuyorum yiğidin harman olduğu yer yozgat kime sorsan Sivas diyor.


YİĞİDİN HARMAN OLDUGU YER months ago.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar