31 Ağustos 2017 Perşembe

Tenha eş anlamlısı

Eş ve Yakın Anlamlı, Anlamdaş Kelimeler Sözlüğünde Arama Yapın. Gelin, tek ba ımıza tenha bir yere gidelim de biraz dinlenin” dedi. Eş anlamlı , anlamdaş, manadaş, müteradif kelimeler sözlüğü by deniz2dip. Zıt anlamlı kelimeler, kelime tablosu ve sözlüğü ile konu anlatımı. UYARI: Her sözcüğün eş anlamlısı olmadığı gibi zıt anlamlısı da yoktur.


Mürcii anlayışta iman ve İslam eş anlamlı olarak da kullanılmaktadır. Kalabalık olmayan Dükkânın önü gene kalabalıkça idi ama içi tenhaydı. Mynet Cevaplar Görüşleriniz başkaları için çok değerli.


Kimse bulunmayan veya az kimse bulunan, tenha, yaban: Köşkün bütün odaları ıssız. Paragrafta geçen ıslak kelimesinin eş anlamlısı aşağıdaki cümlelerin hangisinde vardır? Her şehirde tenha ve kalabalık bölgeler vardır.


Eş Anlamlı Sözcükler Sözlüğü ”. Sığ kelimesinin eş ve zıt anlamı bu sayfada yer almaktadır. Kalabalık zıt anlamlısı, Kalabalık zıttı nedir, Kalabalık zıt anlamı nedir? Kalabalık kelimesinin zıt anlamlısı ıssız, tenha kelimesi ya da kelimeleridir. Hiç doğru olduğu düşünmüyorum çünkü eş anlamlı sözcükler bunlar.


Onlar günü orada geçirdikleri tenha bir plaj buldu. Türkçe Türkçe sözlükte anlamı. Etimoloji, Eş ve Zıt anlamlar, kelime okunuşları ve günün kelimesi. Aşağıdakilerden hangisinde zıt anlamlı kelimeler birlikte kullanılmamıştır? Reflektörlü yelek gibi görünürlüğü arttıran giyişiler giymek hayatta kalmak ile eş anlamlı.


Dün gece şehirlerarası yoldaydım, tenha ve kimsenin olmadığı ışıksız . Sığ zıt ve eş anlamlısı olabilecek diğer kelimeler için sayfamızı ziyaret ediniz. Guide Map Of The Region Of Helsinki. Tenha Zit Anlamlisi Eodevcom. Zifaf odası tenha , emniyetli ücretsiz fotoğraf yerde kilo bayan.


Gediz, Kutahya artık eş bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar