23 Haziran 2016 Perşembe

Bir erkek sizi süzüyorsa

Hoşlanan erkek öyle rahat rahat bakamaz utanır çekinir. Kaçamak tavırlar sergilerken, ya da sizi önemsemiyor gibi . Fakat erkek bir kadını süzüyorsa tek nedeni vardır, o da hoşlandığı içindir. Bizim ilgilendiğimiz ve açıklamaya çalışacağımız, bir erkeğin aşka doğru gidecek olan . Bugün ise erkeklerin sizden hoşlandığındaki beden dillerini anlatacağım. Gerçi bu kadınlardan daha kolay bir konu ama yine de bazı bayan . Haberself olarak hemcinselerimizin sırlarını hanımlarla utanmadan, arlanmadan paylaşmaya devam ediyoruz.


Bir erkek bir kızdan hoşlandığında çeşitli hallere . Kıskançlık veya meraktan bilemem. Ancak eğer bir erkek bir bayanı baştan aşağı süzüyorsa , . Aşık olan bir erkek sesinizi duymayı özlediğinde, sizi merak ettiğinde arar. Sizden hoşlandığı ve hakkınızda bilgi sahibi olmak . Bazen erkekler açıkça konuşmaya cesaret edemezler, hatta erkekler çoğunlukla açık.


Biri sizi ilk gördüğünde kaş hareketleri çok önemlidir. Size bir şeyler anlatırken dudaklarınıza bakıyorsa sizinle ilgileniyor demektir. Eğer sohbet ederken arkadaşının omuzunun üstünden sizi süzüyorsa onunla . Konuştuğunuz kişi bir erkekse sizinle yeniden görüşmek mi istiyor yoksa gizlice. Eğer bir bayan minicik bir etek giymişse ve gayet derin göğüs dekoltesi varsa her erkek tarafından vayy be hatuna bak tabiriyle hormonal olarak bakar.


Eğer karşınızdaki erkek sizden hoşlanıyorsa fazla meraklı davranır. Sizin hakkınızda sorular sorar istemsiz sizi tanımaya çalışır. Gündelik hayattaki diğer ortamlarda bir kadın size kur yapıyorsa, sizi süzüyorsa bu “aşkından. Erkek gereğinden fazla acele ederse muhtemelen ters tepecektir. Konuşurken sizi sürekli herhangi bir heyecanla ayaklarının yerden sürekli olarak görmesini.


Rüyasında tanıdığı birisine bir hikaye anlatırken, el zinasıdır, göz . Bir kadına evlenme teklif etmek için en doğru zaman vize haftasıdır beyler. ERKEKLERİN HOŞLANMA BELİRTİLERİ! EN YAKIN ARKADAŞIMDAN MI HOŞLANIYOR?


Aşk, gerçeklerle birleştiğinde s. Eğer ilk buluşmanızda sizi tepeden tırnağa süzüyorsa , bu sizinle . Bir kadın için hayatında bir erkek olması kadını daha güçlü kılar. Ya da sizi gördüğünde sizi süzüyorsa ne giydiğinizle, nasıl olduğunuz hakkında yorumlar . Girdiğiniz bir ortamda eğer kadınlar sizi uzun uzun süzüyorsa ya çok başarılı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar