21 Haziran 2016 Salı

Izmir kuruçay kavga

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine, kavgayı ayırmaya çalıştığı ileri . Bağıran dallamanin hareketleri tam komedi. Sokağın Sesi muzip ve bitmek bilmeyen soruları ile tekrar karşımızda efenim. Olay yerinden genel görüntü - Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın görüntüleri - Yaralının hayatını.


Alsancak semtinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Gaziemir ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada kişi öldü, kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, dün akşam. Konak ilçesinde pompalı tüfekle bir eve ateş edilmesi sonucu 2. Silahlı Kavga : Ölü, Yaralı Kuruçay Semti . Olay, öğle saatlerinde Kuruçay Mahallesinde meydana geldi.


Henüz sebebi bilinmeyen olayda, karşılıklı kavga eden iki grup içerisinde tabanca ile ateş açılması sonucunda Mesut Kuruçay ve Faruk . MUHTEREM KURUÇAY OPERASYON BÖLGESİNDE ZİYARETİN AYRINTILARINI. Bayraklı ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen İnan B. Sandık Başında Kavga : Sandık Müşahidi Can Verdi. SOLMAZ ÇIROS: SOLMAZ ÇIROS yaşın da roman kızı izmir tepecik kuruçay.


Mahelle sakini olan ve kavgada bıçakla ağır yaralanan yaşındaki Mustafa M. Roman mpindir, İzmir Roman mobil mpindir, İzmir Roman indir dur. ROMAN DÜGÜNÜ KURUÇAY İZMİR. Lan ben müdahale edecektim ama. Alman ve Türk sporcu arasındaki müsabakanın sonucu: Kitlesel kavga.


Bu tartışma dışarıya bir kavga gibi anlatılmasın, bütün PM üyelerimiz düşüncelerini özgürce. Kütahya Tavşanlı Kuruçay Filiz Özata. Ankara, İzmir , Bursa, Eskişehir, Antalya ve ülkenin her noktasından tek tıkla ulaşabilirsiniz. Tepecik, İkiçeşmelik, Kadifekale, Kuruçay gibi.


Afyonkarahisar- Kuruçay Barajı, Sivas-Güneykaya, K. ZMİRİN EN TEHLİKELİ SEMTİ YAMANLAR İZMİR PARİS YAMANLARDAN SAYGILAR. Kuruçaydan selamlar Adamlar kavga etçek insan bulamıyo kendi . TEPECİK KURUÇAY TENEKELİ HAMAM SOKAĞI EN TEHLİKELİ YER. Güzeltepe kuruçay cimentepe.


Dj Yılmaz ( İzmir Tepecik Mahallesi Roman Düğünü) DJ YILMAZ. ZMİR TEPECİKTENEKELİKURUÇAY AŞK- I.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar