30 Haziran 2016 Perşembe

Ntv hava durumu çorlu

Bulutlu ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı. Bulutlarla Kaplı, , , , , , , ,. Hava Durumu Çorlu , günlük hava tahmini. Nem, , , , , , , ,. ORLU güncel hava durumu ve Mart ayı günlük hava tahminleri. ORLU sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı.


Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika . Tekirdağ - İstanbul hava durumu. Norveçli hava durumu sunucusu Eli Kari Gjengedal televizyonda tam saat boyunca hava durumu. Sizlere güncel hava durumunu sunduk :) Ocak sabah 12:Tamamlandı Ocak sabah :45. Meteorolojik Bilgiler Cebinizde.


NTV muhabiri Ahmet Ergen Şiddetli yağmur nedeniyle toprak kayması yaşanıyor. Hava koşullarının oldukça kötü olduğu bir bölge burası. Az önce Ntv hava durumunu izlerken bizimle beraber Londra,Paris gibi yerlerdede yine.


Ancak herhangi bir olumsuzluk durumunda kanalları manuel olarak da. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda dk gecikmelidir. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar