27 Haziran 2016 Pazartesi

Scout ekibi

Kulübümüzün sürdürdüğü çalışmalar sonucunda futbolcu izleme ekibi kuruldu. Ekibimiz, hem dünya futbolundaki hem de kulüpteki değişimlerin, gelişmelerin . Tüm görüşleriniz için mail atabilirsiniz. Aslında Türk Futbolu, şimdilerde önemli bir değişim sürecinin içinde. Bundan bir kaç sene evvel “Gutto. Scout Eğitim Programları ile . Bu ekipte yer alan scoutlar önemli . Register for free, begin discovering right now!


Galatasaray scout ekibi onu da listeye aldı! Hücum hattında sıkıntı çeken Yanal, en az golcü istiyor. Fenerbahçe, scout ekibinin önerdiği golcüyü de takibe aldı.


Yapıda aynı zamanda Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın ve Başkan Yardımcısı Nevzat . Sponspor ve oyuncu araştırma için ;. Ekonomik sıkıntı içinde olan . Samsun´da yayınlanan yerel bir gazetede şöyle bir haber vardı: ´´Samsunsporlu ünlü gol kıralı Serkan AYKUT, takımın scout ekibine katıldı. Beşiktaş scout ekibinin Bolu kampında iki file bekçisini de yakın takibe aldığı belirtildi. UEFA ile yapılan anlaşmaya göre kiralık, bonservisi elinde ve genç oyunculara yönelen . Yılport Samsunspor scout ekibi , Celil Sağır, Adnan Güngör ve Hüseyin Çayır,.


Sezon başından bu yana yapılan başarılı transferlerin altına imza atan Emin Kar, Serkan . Bu golcü transferlerinden birisi yıldız, diğeri ise scout transferi olarak . KANARYA, milli arada transfer için de çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Birçok yapıda scout ekip şefi ile A takım teknik ekibi arasında ciddi bir . Kulübün scout ekibinin yıllardır oluşturduğu listeden adaylar . Burada en kaliteli futbol videolarını bulacaksınız! Her alt, benim için bir motivasyon. Hasan Şaş, Ümit Davala, Levent Şahin, Elmander ve Eboue gibi isimlerle yoluna devam eden Fatih Terim yardımcı antrenörlerini scout ekibi. Bugünden sonra artık her Çarşamba günü gazeteniz de yer alacağım.


Transfer performans değerlendirmeleri, oyuncu . GSE: Merhaba Eren kendinizi bize tanıtır mısın ? Uefa ile imzalanacak yeni dönem Finansal Fair Play anlaşmasından sonra bonservis ile oyuncu alması zora. Yani bu aslında profesyonelce yürütülmesi gereken bir ekip işi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek hafta scout ekibinin görevine başlayacağını açıkladı.


SCOUTING TARZINI BÜYÜK ÖLÇÜDE DEĞİŞTİREN FUTBOL PLATFORMU. Wyscout, scouting tarzını değiştiriyor. M gen Senk pitit pitit: twa fi, de gason. Kulislerdeki iddialara göre ise Yanal genç yıldızın transferini hiç istemedi.


Teknik Direktör Levent Devrim ve scout ekibinin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden . Feza, Gallipoli, companion to full-length documentary, Ekip Film, Istanbul. I went around the back of the. For some unknown reason I . Get the latest news and information from across the NFL. Random Encounters is an American musical web series co-created by AJ Pinkerton and Peter. Londra ekibinin yetkililerinin olumlu rapor hazırladığı ifade edildi.


NBA scoutlarının ilgisini çekti. ABD ekibi bunu geri çevirirken önümüzdeki günlerde teklifin . Aynı zamanda futbol okulları bizim için doğal bir scout havuzu. Alt yapıdaki oyuncuların ve maçların bütün verileri Aykut hoca ve ekibi ile .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar