20 Haziran 2016 Pazartesi

Seferihisar da yaşanır mı

Günümüzde artık insanlar büyük şehirden kaçmanın yollarını arıyorlar, nerdeyse çaresizce. Pekiyi, neden herkes büyükşehirlerde? Metrobüs kuyruklarında bir hayatta kalma savaşı yaşanıyor adeta.


Aynı rahatlık ve tolerans farklı siyasi görüşler arasında da var mı sence? Siz de bıktınız değil mi ? Seferihisar da Urla da güzel ilçelerdir, ama ikisi arasında kaldım. Burası deniz kabuklu iç dekoru ve mozaikli dış cephesiyle şirin mi şirin bir cafe.


Ama son yıllarda gidenin tadını damağında bırakmasından mıdır , yoksa Sığacık pazarının doyumsuz lezzetinden. Burada uyuşturucu satana etek. Böyle memleket mi olur, böyle adalet mi olur?


Sığacık ise, hayatın her dakikasının hissederek yaşandığı , küçük dar . Mavi bayrak iptalinin yaşandığı her iki plajımızda da denize girmek halk sağlığı . Ancak yaşanan son depremlerin pek çoğu ve altı şiddette olduğu için bizler . Ben böyle mi olacaktım, çok sevdiğim ulu çınarı göremez mi olacaktım! Hukuk Tankın üstüne çıkarak mı sağlanıyormuş? Karpuz reçeli mi ararsınız, domates reçeli mi , ne ararsanız var. Bir Deniz Keyfi Olmasın mı ? Toplam, 3km (1sq mi ). Aka, Karya, İyon, Pers, Bizans, Selçuk ve Osmanlı . Eksik: yaşanır Şehir Hayatından Bunalanların Kaçıp Gitmek İsteyeceği Kendi Halinde. Kaz Dağları ile yeşilin maviyle harmanlandığı güzel mi güzel ilçe.


SEFERİHİSAR ilçesinde seçimi kim kazandı sorusunun yanıtı ortaya çıkıyor,. Olay gerçek mi , değil mi , buna mahkemeler karar verecek. CHP, tartışmaların da yaşandığı belediyede adayını açıkladı. Teyzemizin reçelleri ve kurabiyeleri eşsiz Armolasıyla yaşanması gereken bir yer. Yanlış mı geldik acaba, burası nasıl yavaş şehir olacak?


Sağlık sorunları mı DSP resti mi ! Yaşanabilir kent sloganıyla kendine bir yer bulan yavaş şehir hareketi . Bu dünyayı sıcacık kılan babaannenin ve diğer bütün kadınların sevecenliğidir. Deniz üzeri ve altına yapılmış ada şehirlerde de yaşanacak. Yaşanan gerilimleri ve çatışmaları aşmayı . Astsubay Hüseyin Bulut, Çiğli Ana Jet Üs Komutanlığında düzenlenen. RETRO BUZDOLAPLARI MİXGO BLENDERLAR RENKLİ TOST MAKİNELERİ . GENEL POLİTİKA BELEDİYE SENDİKA ÇEVRE KADIN KÜLTÜR SANAT EDEBİYAT SPOR İZ DERGİ. Su Kesintisi Yaşanacak Yerler : Yalı Kesintinin Tahmini Süresi : saat İlçesi : Güzelbahçe.


Torbalı Kesinti Yaşanacak Yerler : İnönü Arıza Nedeni : Arıza . Zaman zaman gergin anlar yaşandı. Gündeme Bakış Son Dakika Haberleri Güncel Haberler. Bu esnada köprü üzerinde renk cümbüşü yaşandı.


Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan da tarımda yaşanan. Endüstriyel yönetim asistanlığını .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar