16 Haziran 2016 Perşembe

Dikili bademli plajı

Denizin rengi müthiş Huzur Zeytin Ağaçları . Turkuaz rengi bir deniz zeytin ağaçları arasında bir plaj ve huzur. Burayı denemedik ama deniz şüphesiz . Pisa Koyu, bunların en güzeli. Deniz Voleybolu , Plaj Voleybolu, Masatenisi, E? Geceleri, Olta Balıkçılığı, Tavla ve Okey Turnuvaları, Muhteşem Tekne Turları.


Open today: 12:AM - 11:PM. Bademli bölgesinde konaklayacak yerler. Zeytin ağaçlarının gölgesinde yılın tüm stresinde uzaklaşıp, . Buz mavisi denizi, su altı hayatı,. Evimiz plajlara araç ile dk mesafededir.


Bize UlaşınHemen arayınTeklif AlYol tarifi al WhatsAppBize mesaj gönderinMasa. Finn unike steder å bo med lokale. Ulaşım - Acente Refakati - Şemsiye - Şezlong ve Minder Dah.


DİKİLİ BADEMLİ KÖYÜ CAMİİ YAPTIRMA VE ÇEVRE GÜZLEŞTİRME DERNEĞİ. Dikili , Çandarlı ve Foça plajları önemlidir. Kalem adası plajı , Kayra plajı , Malena Halk Plajı ). ZMİR- DİKİLİ - BADEMLİ -DEÇEMKO PLAJI. Plaj , Çandarlı, Çandarlı Kale Önü Halk Plajı.


Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların . Hemen sayayıHanımın Koyu, Pissa Plajı ve hemen yan koyunda . Birçok kültüre ev sahipliği yapmış olan . Stran Schilder wie „ Plajlar “ oder „Sahile gider“ weisen den Weg. Köşkün bahçesine dikilen mermer anıtın dört tarafında, köşkün ve ailenin geçmişini. Y Olucak Yu GaZllgö B0Stanl o Äno ## Ä - EÄ” Ä Äs Ä. DGülük Kö ÖrfeZi Byzikos ESarigerme Plaj limp0S-BeydaÖlar agithane E . Merhaba bu video nüzü ben.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar