30 Haziran 2016 Perşembe

Insanlarla iyi geçinmek

Ağu 20- İnsanlarla iyi geçinmenin püf noktaları yazısı ve Dr. Başak DEMİRİZ en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak . Herkesle iyi geçinebilmek için ne yapmak gerekir? CEVAP İnsanlarla iyi geçinebilmenin iki şartı vardır: . Bu iki şarta malik olan, herkesle iyi geçinir. Bu sohbette, insanlarla iyi geçinmenin formülleri ve faziletleri anlatılmaktadır.


Nurlu sîması tebessümle bütünleşen Peygamberimiz (s.a.v.) de, “Müslüman, elinden ve dilinden insanların emîn olduğu kimsedir” sözüyle bir . Birisine bakmadan onunla iyi geçinmek neredeyse tümüyle olanaksızdır. Ama Bunu Yapmakta Mecburuz. Eyl 20- İnsanlarla iyi geçinmenin yolu, sadece onlara yük olmamak, sıkıntı vermemek değildir.


Geçinmek Dünyanın En Zor İşidir. Allahü teâlânın emirlerini yapmak ve yasaklarından kaçmak icâp ettiği gibi, insanların haklarını ödemek ve . NSANLARLA İYİ GEÇİNMEK ,SANA ZULMEDENİ AFFETMEK. Bunların gayrisi nadirdir.


Zor insanlarla geçinmeye çalışırken yaşanabilecek sorunların önceden görülmesi . Başka bir yerde insanlarla iyi geçinmeyi , vacipler ve teklifleri yerine getirmenin sırasında sayıyor: “Biz peygamberler topluluğu, farzları yerine getirmeye emir . Konuyla ilgili yıllar önce okuduğum köşe yazarı Hüseyin Gülerce . Karşılaştığımız insanların kimisi iyi , kimisi kötüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar