22 Mayıs 2017 Pazartesi

Ayrancılar motor kazası

Yılbaşı öncesi yine trafik kazası haberleri gelmeye devam ediyor. Asayişle ilgili hiçbir paylaşım yapılmamaktadır. Bir otomobil ve motosikletin karıştığı kaza da . Feci kazada can veren kişi ağıtlarla defnedildi - Duration: 4:30. Haber Ajansı İLKHA 11views. Unsubscribe from Karaman Gündem?


Trafik Kazası : Yaralı AYRANCILAR 19. Yarış yaptıkları görülen motorcuların kaza anı bir aracın kamerasına böyle yansıdı. Kazada , motosiklet sürücüsü.


Torbalı Pamukyazında Motor Kazası. SON dönemde ilçede artış gösteren motosiklet kazalarının ardı arkası. Polis ekiplerinin sürekli denetimlere tabii tutmasına rağmen kazaların yaşanması,.


DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ. Yol kenarına devrilmiş haldeki motosiklet ile hareketsiz yatan sürücüsünü görenler, durumu polis ve sağlık. Yolu Tahtalı Köprüsü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet ile. ARAÇ KAMERASI KAZA KAYITLARI BU KAZALAR DİKKATSİZLİKLERİ GÖZLER ÖNÜNE. How To Not Drive in Russia.


LOS CONDUCTORES MÁS LOCOS E INCREÍBLES DEL . Motor sürücüsü nasıl olur da arkasında kaskı olmayan birini alır motosiklete. Aliağa ilçesinde bir motosiklet ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşındaki sürücü hayatını kaybederken, kişi de yaralandı. Ayrancı girişi motosiklet kazası. Aracım full orijinaldir km si 29. Dünyanın her yerinde birçok insan motosiklet kazalarında hayatını kaybetmektedir.


Kendisiyle yapılan röportajda Satien motosiklet kazası. Tekstil Mevkiinde Motor Kazası :yaralı. Cemali Tuncer Bulvarı üzerinde yine motosiklet kazası meydana geldi. Araç kazalarının yanısıra araçların teknik . Alper Durmaz dün gece geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.


Motora çarpınca bu kadar dağılıyorsa. Bir süredir hatlarında çalışamayan S. Osman Çakır idaresindeki FN 7plakalı motosiklet , . Taksi Çıkması web sitesi, Hafif kazalı internet sitesi, yağ yakıyor ama yağ . Osman Silay, Karaman Madeni Tornacılar ve Kaynakçılar Oto Motor Tamirciler Odası . TUSAŞ tarafından tasarlanan T6helikopteri ilk uçuşunu yaptı. Erdemli Yayla yolunda meydana gelen motosiklet kazasında kişi. BPK plakalı motosiklet , merkez Seyhan ilçesi . Mehmet Tunç (25) yönetimindeki FU 1plakalı motosiklet , . Edinilen bilgiye göre, Ali T. Motosikletli kurye mesleğine Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından ulusal yeterlilik verilmesi için öncülük ederken motosiklet kazasında.


Güzelyalı semtinde, içinde iki kişi bulunan seyir halindeki bir otomobilin motor bölümünde yangın çıktı. Meslek Lisesi Motor Bölümü mezunları başta Çankırı Tuz Mağarası olmak. Açıkdil, yaşanan kazadan büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, “Yaşanan bu acı olay.


O kadar zorladim patlamadi motor egzozu kesiodum sakince patladi gozume gelmedi allahtan. Kamyon, Vinç, Forklift, Motor , Tır Kazaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar