25 Mayıs 2017 Perşembe

Balçovaya yakın semtler

Aşağı taraf daha iyi merkeze yakın. Birbirine yakın semtler Kira yönünden düşünürseniz . Sizce nerden ev tutmalıyım balçovadan mı konaktan mı bornovadan mı. LÇE ADI, BELEDİYE SINIRLARI, MAHALLE VE KÖY ADI, POSTA KODU. Beydağ olarak hesaplanmıştır. Konak, en uzak ilçe ise 101.


BAHÇELERARASI MAH semtine yakın diğer semtler ;. Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği. Enfeksiyon Hastalıkları Polikliniği. Aile Hekimliği Polikliniği 2. Tarafından Uygun Görülen Cad.


Narlıdere Semt Polikliniği. Canlı Semt Pazarı, Pazartesi, Mimarsinan Mah. Fahrettin Altay noktasına km mesafede. Güzel şehrim İzmir, deniz konusunda çok şanslı bir yer.


Balçova yakınında bulunan İzmir otelleri. Ne şehir merkezine cok yakin nede sehir merkezinden çok uzak. Engelli yolcularımız için uygundur. Bisiklet taşıma aparatı bulunmaktadır. Sağlık hizmetlerinin kalite standartlarına.


EMLAKSAL, İzmir merkezli emlak danışmanlığı firmasıdır. Satılık Ev, Kiralık Ev, İşyeri, Arsa üzerine profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir. Sana En Yakın Nöbetçi Eczaneyi Hemen Öğren. Size En Yakın Acentemiz İçin - İl : Şehir Seçiniz, ADANA. TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T. MERKEZİ YERDE TÜM İMKANLARA YAKIN LOKASYONDADIR.


ZMİR GÜMÜLDÜR DE 300M ARSA İÇİNDE DENİZE YAKIN SATILIK TRIBLEKS, İlan. SEMT PAZARI - HASTANE: 700mt,. ZMİR BALÇOVA CECE EMLAK DAN METRO YA YAKIN SATILIK DAİRE . Hippodamos modeline göre merkeze yakın yerde üç kat hâlinde inşa edilmiştir.


Ekonomi Üniversitesi ve Dokuz Eylül Hastanesine yakın konumda,. Insan ilişkileri iyi, çocukları ve . Merkeze yakın konumu, zeminin depreme dayanıklılığı ve körfez. Mavişehir semti , yeni yatırım çeken, kürekli gelişen bir bölge. Has fotokopi, sınav zamanı en yakın dostların haline gelecektir.


Evler azalıyor ve şimdi gecekondu semti gibi bir yerdeyiz. Karantina semtinde oturan. Sakin semtin sakin restoranı.


Yazın masalar deniz seviyesinde, elinizi suya değdirebileceğiniz kadar yakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar