29 Mayıs 2017 Pazartesi

Sarıyer maden satılık villa

SARIYER MADENde SAHİBİNDEN SATILIK BOĞAZ MANZARALI HAVUZLU . Sarıyer madende deniz manzaralı havuzlu muhteşem satılık villa. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. GÖRMEK İÇİN RANDEVU TALEP EDİNİZ.


Satılık Daireler İstanbul sizin için uygunmu? Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor. Olive Sarıyer Evleri, seçkin aile için tasarlanmış bir butik konut projesi.


SARIYER SARIYER KONAKLARINDA YÜZME HAVUZLU, KAPALI GARAJLI BAHÇE DUBLEXSLERİ, ÇATI DUBLEXSLERİ VİLLA KATLARI . No:1 344Sarıyer İstanbul, Türkiye. Sarıyer: lüks sektöründeki en iyi emlakçılardan. Villa Sarıyer, İstanbul 22. Maden Mahallesi, Bağlar Sk. Gülerşen yönetiminde Sarıyer ve Zekeriyaköy bölgesinde hizmetinizdedir.


E-posta: yilmazsaribay@turyap. Uygulamaları görmek için şehir ve proje tipi seçiniz. Sıra No, Proje Adı, Proje Tipi, Proje Durumu, Yüklenici Firma, Konut Sayısı, Seviye . DİDİM USLU SİTESİNDE DENİZE SIFIR DUBLEX SIFIR VİLLA 1. Eftersnack: Eftersnack 31. Anna palautetta Yle Areenasta .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar